Реклама / Ads
0| 3205 |05.07.2022 НОВИНИ

”Евроатлантикът” Борисов сън не го хваща, критикува правителството за намаляване на средствата за България от ЕК с 1 млрд.

.
”И това правителство, и служебното правителство буквално провалиха Плана за възстановяване. И вчера ЕК намали общата сума на безвъзмездните средства с корекция 978 милиона евра. По ”трънския курс” - над милиард и двеста-триста милиона. Загуба в името на ”Промяната”. В същото време парите отиват при шест други икономики”, каза Бойко Борисов.
 

Загубата на милиарди я обясняват с “Ми случва се”!  Губят се милиарди от некадърност, от безотговорност. Даже не е модерно, безсмислено е по-точно да се обяснява как щяха да събират милиарди от кражби. Не само че не събраха, а продължаваме да губим и готовите пари, които благодарение на европейската солидарност имахме. Катастрофа!, допълва той.

 

Борисов коментира резултатите на местните избори в Нова Загова, както и в област Варна, Силистра, Добрич, Враца. По думите му резултатите са очаквани: "Това е ГЕРБ в изолация".


"И в същото време пред очите на цялата българска общественост полицията да влиза масово по къщите и да казва, че не трябва да се гласува за ГЕРБ. Най-мащабното купуване на гласове се провежда в българския парламент в момента. Така се се вкопчили в тая власт, че въобще не забелязват какво се случва около тях", заяви още той.

 

По думите му в момента освен пари за отцепници, се предлагат и "колосални суми", за да не влязат на гласуване. "Да претърпи някаква авария, да се спъне, да падне, да си ожули носа", уточни Борисов.

 

Надуха ни главата със социалната си политика. При нас 50 лева си бяха 50 лева. А сега - чета статистиката и не мога да повярвам. Нинова отиде да снима промоции на хляба, реколтата е прекрасна, но цената на хляба няма да падне. 1,89 лева беше вчера хляба. Видях го с очите си! С какви очи Корнелия Нинова се обръща към електората си?!

Нинова показа промоция в супермаркет и се похвали: От днес хлябът е по-евтин с 20% във веригите, не спира да критикува Борисов.

 

А хаосът с 25 за литър бензин? Те крадът 1.20 лв, тези 25 ст. са подигравка. Същите хора сега вадят незнайно от къде големи суми и купуват депутати – по апартаменти и лаборатории. Един депутат за над 10 000 гласа, всичко това пред очите на умнокрасивите, каза Бойко, забравил за купуването на гласове цели 12 години при неговитеправителства.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9196 |02.07.2022 Обърканият Борисов гневно: Има чудовищно купуване на гласове. Петков е в изолация, сяда на диванчето . 0| 4247 |02.07.2022 Томислав Дончев: Къде повече да се оттегли Борисов? А Петков къде ще ходи? . 0| 3048 |01.07.2022 Борисов: Петков е дилетант, но ГЕРБ подкрепят изгонването на руски дипломати . 0| 43429 |30.06.2022 Аламанов: Правителството на Петков върна част от достойнството на България, а Борисов и ДПС мълчат оглушително

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads