Реклама / Ads
28| 14160 |28.06.2013 НОВИНИ

Фрогнюз провери: Перверзникът от 91-ва Немска гимназия още преподава!

.
Докато вие си мислите, че децата ви учат „Свят и личност”, те имат уроци по сексология при Детелин Кънев - мъж на около 60 години от 91-ва Немска гимназия в центъра на София. Преподава на ученици от 10-ти до 12-ти клас. Сред уроците може да разберете секс тайни и фетиши, а най-знаещите и можещите момичета имат специални покани за практика на наученото. Понякога лично, понякога по телефона. Зависи.
 

Екипът на Frognews днес отиде до училището. Разбира се, не ни пуснаха вътре, но бяхме извън училището с ученици, които са потърпевши.  Директорката беше прекалено заета да бъде в комисии за записване на новите зрелостници, които тръпнат в очакване на преподаватели като Кънев. Беше разпоредила специална забрана за влизане на журналисти в училището, докато записванията не приключат.

Г-жа Вера Катранджиева, директор на 91-ва Немска гимназия, няма как да не се гордее с гимназията си. Преди няколко дни излезе официална статистика, в която училището се нарежда на второ място след Втора Английска Гимназия по желание на учениците да учат там. Явно се гордее и с учителите си, защото перверзникът Детелин Кънев все още преподава! Но вие не го криете. Много медии го отразиха. Учениците, обаче, ни разкриха вашия заговор и схема да предпазите малкото останало достойнство на училището и своя преподавател.

Наши колеги от други медии също са били там. Някои са били допуснати и вътре за да проверят, че информацията е „лъжа”. Обаче са били допуснати, когато в училището не е имало никой! Така ли предпазвате децата си? Директорката се интересува и от обратната връзка учители-ученици. Затова се пускат в училището анонимни анкети какво мислят младежите за своите учители. За пореден път тези анкети са направени, когато няма почти никой. Това ли е представителната ви извадка, г-жо Катранджиева? Вече ви разбираме защо нямате очи да се покажете пред медиите.

Учениците ни разказаха, че това не е първия случай на г-н Кънев. Той е много известно лице в училището. Тези секс покани и уроци продължат от дълго време. Най-малко от 10 години. През всичките тези години директорката и ръководството са напълно наясно със секс уроците. По тази или друга причина той на няколко пъти е уволняван, но не след дълго отново се завръща. Той е от тези хора, които винаги остават безнаказани и се изниват „по търлъци”. А учениците от своя страна няма какво да направят, освен да пишат Оди за него, които се предават през поколенията. Одата за учителя Кънев се знае много добре сред младите и  в нея се разказва за всичките му деяния.

Часовете всеки път минават по различен начин. Единствената прилика с предишния час е, че и този път се говори за секс. В уроците са застъпени теми, като „Каква е разликата между хомосексуалист и гей”, „Разкрепостените момичета след 16 годишна възраст”, „Прилики и разлики на тройките” (но не онези тройки, които се пишат в училищните дневници, като оценки) и други. Понякога отличничките получават потупвания или пощипвания.

Драги родители, в момента е края на срока и перверзникът оформя оценки. Въпросът е дали оформя тези оценки неформално върху хубавите форми на формалните ви деца? Сексуалният му стремеж не е прикрит. Затова се разиграват сценки, в които закъснелите за час деца стоят на вратата на класната стая с надежда да не получат неизвинено отсъствие, а въпросът на Детелин Кънев е: „Какво искаш? Не ми казвай, че не искаш нищо. Виждам, че го искаш и ти!” Дали става въпрос за неизиненото отсъствие или за материал от учебната програма, оставям на вас да прецените.

Времето се затопля и става приятно за изгледи в планината, за палатки, за бране на гъби. Затова учителят на вашите деца отправя непрестанно покани към момичетата за лагери и всякакви пътешествия с преспиване. Понякога ги отправя в час, друг път директно звъни по телефона. Откъде има номера на децата е отделен въпрос. Докато си мислите, че детето ви говори с приятели по цяла нощ, то говори с 60 годишния учител и се чуди дали да не приеме поканата. Ако не приеме поканата, рискува да получи 2-ка за срока, да и се карате вкъщи, да я порицаете, да и спрете джобните. Как въобще си позволява по лесен предмет, какъвто е „Свят и личност”, да получава слаба оценка за срока? Как да ви обясни какво се случва с нея, когато не говорите с децата си? А тази ситуация е толкова срамна и страшна, че най-вероятно не я споделя и с приятелите си. Най-лабилните деца биха се отдали на перверзника.

Не се чудете защо болни хора ни управляват в парламента. Първо разберете къде са завършили и кой им е преподавал. Всички тези хора в един момент са били нормални. Били са нормални преди да имат „Свят и личност” при Детелин Кънев от 91-ва Немска гимназия.

Борислав Борисов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 8134 |28.06.2013 Г. Кадиев за Фрогнюз: От ГЕРБ имаха идеи по Закона за енергетиката . 19| 7088 |18.03.2013 Зам.-председателят на ЛИДЕР за Фрогнюз: Властта и в момента е на гражданите . 5| 8860 |31.12.2007 ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, СКЪПИ ЧИТАТЕЛИ НА ФРОГНЮЗ!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads