Реклама / Ads
23| 11396 |04.11.2011 НОВИНИ

Гадателката на Берлускони: 2012-критична; 2016-разпад на ЕС

.
Теодора Стефанова
Две жени ще застанат на политическата сцена на парламентарните избори. През 2016 г. ЕС съюз ще се разпадне и вече ще съществува под друга форма.
 

Това прогнозира Теодора Стефанова, по-известна като личната гадателка на Берлускони. Стефанова каза още, че Мис България 2011 година Ваня Пенева, която се подготвя за участие в конкурса "Мис Свят" в Лондон, ще влезе в челната десетка на най-красивите жени. Ще има някакъв скандал, загатна още гадателката. Тя обяви още, че според нея Ваня ще има много успешна кариера, освен у нас и в чужбина и до  две-три години ще сключи брак и ще роди две деца. Най-силното оръжие на казанлъшката красавица е позитивизмът й, смята Теодора Стефанова.

За икономическата криза в света тя съобщи, че 2012 г. ще е най-трудната за Европа и света.
Според нея до 2016 г. Европейският съюз ще се разпадне и вече ще съществува под друга форма. Папандреу и Саркози ще излязат от властта, Меркел също ще търпи критики в Германия.

По повод политиката у нас Стефанова обяви, че България е богоизбрана страна.
Тя вижда бъдещето на държавата ни в позитивна насока. Смята, че правителството на Бойко Борисов задава нова посока на развитие. Според нея Росен Плевнелиев ще допринесе за развитието на президентската инстуитуция, като я реформира. Той щял да се кандидатира и за втори президентски мандат, но Стефанова не се нае да прогнозира дали ще спечели. Две жени ще застанат на политическата сцена на парламентарините избори, прогнозира още Теодора Стефанова и каза, че и президентът Първанов ще остане на политическата сцена, но като опозиция.. Ще има много нови партии, движения, обединения.

Българският национален отбор
ще бъде обновен от новия си треньор Любослав Пенев. Той трябва да бъде оставен да работи и ремонтира отбора, смята Стефанова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 53| 8547 |03.08.2011 Гадателката Теодора се изказа по всичко, сватоса и Борисов, и Берлускони . 12| 5754 |13.06.2010 Берлускони: Бях адвокат в ЕС, за да върна България в "голямото семейство" на Европа . 2| 5031 |16.10.2009 С. Берлускони: Работя, много, уважавам всички, добър съм, справедлив съм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads