Реклама / Ads
34| 6418 |23.02.2013 НОВИНИ

Гамизов: Плевнелиев е продукт на Шулева

.
Стефан Гамизов
В България най-много се краде от енергийния сектор. Причината е, че можете да се откажете и да се лекувате, но от ток никой не е склонен да се лиши.
 

Това Коментира Стефан Гамизов в студиото на TV7. Хората излезнаха да протестират и моментално стачката се превърна в метеж. А дадоха ли си сметка кой сега ще оглави служебния кабинет? В кои ръце отиде сега властта? В ръцете на Плевнелиев, който е продукт на Лидия Шулева, която продаде ЕРП-тата, отговори си Гамизов.

Трябва да наричаме нещата с истинските им имена. Сметките за ток м.г. се вдигнаха заради въвеждането в експлоатация на “Марица Изток” 1 и т.нар. зелена енергия. А кой въведе “Марица Изток” 1? – Росен Плевнелиев с разрешително, което аз твърдя, че е незаконно”, заяви Гамизов.

“Но хората започнаха да проглеждат какво се случва. И в този момент онези, които бяха присвоили през годините около 7 милиарда евро, изпаднаха в патологичен ужас. Хората излязоха да протестират и моментално този протест бе превърнат в метеж”, каза Стефан Гамизов.

Банката на Цветелина Бориславова е тази, която най-активно рекламира зелената енергия по телевизията, каза още Гамизов.

В България се случи преврат, осъществен от двете групи в енергетиката, които ограбиха българите. А Дянков беше човекът, който покровителстваше тези двете неща и смазваше всеки опит на ДКЕВР да въведе някакъв контрол. Премиерът в оставка всъщност беше Дянков, смята Гамизов.

Хората трябваше да протестират, това е разбираемо. Обаче те бяха употребени от тези срещу които стачкуваха. А тези, които организираха метежа, бяха там, за да прикрият енергийната мафия, каза Гамизов, но се разграничи от защита на кабинета на Борисов.

На въпрос не се ли страхува от енергийната мафия, той отговори: “Всички знаят, че в мен през декември се блъсна със 100 км/ч пиян шофьор с 2,8 промила алкохол. По същия начин, притиснат между две коли, загина и човекът, разкрил далаверите в АЕЦ “Козлодуй”. Сами виждате как действа енергийната мафия”.

Анализаторът посочи, че в ЧЕЗ са се уплашили, че отнемането на лиценза ще вкара синдик вътре в предприятието. “И той ще види всичко, неща, от които хората, не ще им стане лошо, а заради които те ще нападнат ЧЕЗ и ще ги пометат. Кои са дежурните коментатори по телевизията? Дежурни са легитимните комсомолски организации, един от които е Румен Овчаров. Като не могат с добро – бой през джобовете. Така виждам аз нещата”, заяви Гамизов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 59| 11047 |22.02.2013 Социолог твърди: Плевнелиев ще бъде свален, ако... . 94| 27333 |21.02.2013 Гамизов: Енергийната мафия принуди Борисов да подаде оставка . 38| 5276 |19.02.2013 Плевнелиев: Отвъд лозунгите и призивите, да чуем реалните аргументи . 44| 5785 |25.01.2013 Плевнелиев: С хората от Македония проблеми нямаме

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads