Реклама / Ads
29| 7179 |30.05.2010 НОВИНИ

Ст. Гамизов: Утре може аз да стана политик!

.
Стефан Гамизов
Западните ни партньори ще крепят това правителство до последно, докато умрем от глад, предрече още Гамизов, който напредвал с процеса за учредяване на партия, за да не се подменя вотът на гражданите.
 

Проектът "Нула" фалира преди повече от година, когато П. Сертов скри едни папки, обяви по НТВ енергийният експерт и анализатор Стефан Гамизов. Фирмите ми обаче не фалират, опроверга медиини информации за това Гамизов, през когото минавали информации за енергийната мафия. Една от фирмите му имала огромни длъжници, защото мафията я фиксирала и притискала другите да не й плащат. Но се стигнало до етап, в който нещата трябвало да се подредят в юридическата им структура. Дейността на моята фирма е допринесла за фундаментални неща в обществото, защото подкрепяше гражданския сектор, разясни Гамизов. Той благодари на съпругата си, че го оставила да харчи пари за загубени каузи.

Напредваме с процеса за учредяване на партия и ще предупредя най-близките си хора, че ще тръгнем по друг път, осведоми Гамизов, който бил припознат от хората за бъдещ политик. Фундаментален е въпросът да престане да се подменя вотът на гражданите в политиката. Министрите и всички други трябва да се избират не заради приятелски кръгове. Удивлявам се от наглостта на Първанов, който говори за натиск върху медиите, а той оказваше такъв върху тях за мен, каза Гамизов и добави, че президентът поставил половината министри от предходния кабинет.

Същото се случва в момента и с това правителство. Не съм вярвал, че ще похваля някога Борисов, който ми е силно антипатичен, каза дословно Гамизов. Имало министри, които предимно рапортували на премиера. Плевнелиев станал министър, защото бил близък до Иво Прокопиев, съобщи Гамизов. С. Дянков въобще не е некадърен, продължи той. Проблемът е, че е неморален; той живя 3 месеца в апартамент на същото това лице, за което говорим, каза Гамизов.

Да виждате арестувани за АЕЦ "Белене", да виждате разформироване на този кръг, попита той и поиска арест за онези, които понижавали жизненото равнище на всики.

Да престанем да бъдем наркодържава, поиска Гамизов.

Хората в новата служба на ДАНС не харесват вашето предаване, обяви Гамизов на водещата Цветанка Ризова. Приятелските кръгове в България трябва да бъдат ликвидирани, настоя той и каза, че утре можел той да стане политик.

Очаквах икономическата криза да бъде далеч по-свирепа, но тя ще се случи, съобщи той. Западните ни партньори обаче ще крепят това правителство до последно, докато умрем от глад, предрече още Гамизов.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4663 |17.03.2010 Ст. Гамизов: Енергийната мафия върти нелегална търговия на електричество . 10| 5442 |15.09.2009 Гамизов: Президентът се опитва да си върне властта чрез кръга „Капитал” . 13| 10726 |01.09.2009 С. Гамизов: Даниел Вълчев в далавера за 100 милиона ? . 58| 6255 |21.05.2009 Стефан Гамизов: Не гласувайте, това e гражданско неподчинение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads