Реклама / Ads
23| 6598 |11.01.2012 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Лобитата на Иванов и Фандъкова са в тежки противоречия

.
ген. Атанасов
Б. Борисов командва в Общината, отдолу мишките, ако си мислят, че може да направят нещо сами, грешат, посочи генералът.
 

Това е част от пи ар-а, задействан на пълни обороти за отклоняване на вниманието; защото в СО има тежки противоречия между 2 лобита - на Андрей Иванов и на Йорданка Фандъкова. Това е имитация, отсече по БТВ Атанас Атанасов от ДСБ. Човекът на Андрей Иванов в транспорта си отивал, но Борисов разпределял позициите в държавата и ако някой си мислел, че може да го измести, много се лъжел, каза още Атанасов.  Тук се имитира битка между добрите и лошите, намесва се Борисов и я решава. Тук няма добри, каза още генералът. Новината се пускала рано, за да затапи медиите, коментира той. Борисов е човекът, който командва в СО и отдолу мишките, ако си мислят, че може да направят нещо сами, грешат, констатира Атанасов. Това се прави сега, защото започва гледането на бюджета на СО. Категорично има корупция и манипулиране на обществените поръчки в полза на близки до управляващите, каза Атанасов. Да не мислите, че като се смени Иванов с Герджиков, Лукойл ще спре да зарежда общината; мачка се конкуренцията, заключи той.

Това е имитация на Б. Борисов за безкомпромисност, каза Атанасов.

Смени се само крайният адресат на паричните потоци, коментира Жельо Бойчев, общински съветник от БСП. ГЕРБ са длъжни да кажат истината за това, което се случва в града. Кой спираше решението на въпроса с Общинска банка, та се реши накрая; защо 4 години нищо не беше пипнато в Софийски имоти, попита той. ГЕРБ явно не може да управлява властта, която консумира, заключи Бойчев. Нищо не се променя, в общината продължава да доминира подходът на Цв. Цветанов, добави той. Трудно е да махнеш един човек, който обезпечава финансово партията, каза Бойчев. Всяко едно кадрово решение, свързано с транспорт, банка и пр. ще бъдат вземани под нареждането на Андрей Иванов.

И Атанас Атанасов, и Жельо Бойчев обаче така и не отрониха дума, защо като те и техните партии са толкова чисти и принципни, не се ползват с доверието на избирателите. Излиза, че столичани са твърде ограничени и манипулируеми хора, които гласуват за ГЕРБ по инерция.
Припомняме, че Йорданка Фандъкова бе избрана на местните избори преди няколко месеца още на първи тур.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6087 |11.01.2012 ГЕРБ се освободи от Андрей Иванов, шеф на СОС, в тъмни зори . 10| 4726 |10.01.2012 Ан. Иванов аут; Фандъкова - партиен лидер? . 19| 5965 |06.01.2012 Столът на Андрей Иванов се клати, до дни ясна съдбата му . 12| 6056 |05.01.2012 А. Иванов веднага подавал оставка, ако Борисов я поиска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads