Реклама / Ads
17| 4688 |14.07.2008 НОВИНИ

Ген. А. Атанасов: Отвличанията са бизнес, резултатността е нулева

.
Шефът на ДОИ инсталиран на този пост от Румен Петков, обяви Атанасов, който ожали новия министър Михаил Миков, че сега бере плодовете на предшественика си.
 

 

Абсолютна грешка на МВР е разпространената информация за отвличането на Камелия Бончева, заяви категорично по БТВ Атанас Атанасов, депутат от ДСБ и бивш шеф на контраразузнаването. В такива ситуации не се говори, добави той. Липса на професионализъм е причината за провала. Може да се допуска, че бандитите са били наясно с плана на МВР, обясни още той. Атанасов опроверга информациите, че Бончева ще бъде освободена днес. Той допусна, че когато самият Бончев дойде на себе си, преговорите ще се водят лично с него.

Отвличанията през последните години са бизнес, доходоносен, но много модерен, а срещу него не се противодейства и резултатността е нулева.

"Оправяй се сам, системата е пробита!", казали на Венци Стефанов, президент "Славия",  чийто син беше отвлечен преди четири годинии половина, от среди, близки до полицията. Стефанов се включи по телефона, за да подкрепи тезата, че в МВР няма опит и сили за справяне с подобни случаи, от които последният бил със сина на строителен предприемач, но за него не се знаело.

Жоро Стоицев, шефът на ДОИ, нищо не разбира от работата, която върши, той се провали в Пазарджик неведнъж, обяви още А. Атанасов. Той каза, че Стоицев е инсталиран на този пост от Румен Петков, а сега новият министър Михаил Миков трябвало да бере плодовете на предшественика си. Министерството е разклатено и няма кой да го подкрепи. Миков се държи като заблуден пътник, слязъл на непозната жп спирка, направи паралел депутатът.

В МВР не се провеждаше кадрова политика, а кадрова търговия, назначават се хора, близки до кръговете, финансирали БСП, добави още Атанасов. БСП носи отговорност за състоянието на МВР в момента, обобщи генералът.

Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4598 |13.07.2008 Слаб земен трус стресна Стражица . 16| 4821 |13.07.2008 Пл. Юруков: Връзката СДС - ГЕРБ е логична . 9| 4521 |13.07.2008 Министерството на Етем е напълно излишно, смята експерт-токсиколог . 3| 5106 |13.07.2008 Първанов поканен за създаване на Средиземноморски съюз от Саркози

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads