Реклама / Ads
0| 7475 |11.07.2015 НОВИНИ

Ген. Атанасов: Поръчките идват с химна на СССР

.
Ген. Атанас Атанасов
Хората имат основание да са недоволни от полицията. Но пиянски скандали имам представа как се потушават, хората насреща са неадекватни. В случая обаче с битите момче и момиче има полицейско провинение. Как може 5 мин да не сложат едни белезници?! Има психическа неустойчивост, необученост на униформените. Трябва да се проследи откога е започнал проблемът в системата на МВР, заяви в „Събуди се” генерал Атанас Атанасов.
 

За тези гафове, той хвана натясно шефа на СДВР Младен Маринов. По думите му, столичният полицейски бос повече прекарвал в хотел „Амстердам”, отколкото където трябва. Атанасов поясни, че този хотел е свърталище на проститутки. Манталитетът на началника се пренася върху подчинените. Бъчварова няма доверие на проверката в полицията и назначи втора, посочи Атанасов.

 

Любопитното е, че същият хотел се посещава и от друга известна фигура в полицията-Боби Г..за, считан за приближен до модела КОЙ. Преди няколко години, като редови служител на ГДБОП по линия на трафика на жени, Г..за отговарял именно за противодействието на проституцията. Сега, обаче се подвизава в меката на този престъпен бранш и то не с кой и да е, а с една от най-висшите полицейски фигури, в лицето на Младен Маринов. Твърди се, че въпросните жрици се покровителстват от ченгета, които в замяна на това ползват услугите на момичетата. По тази призина е абсолютна загадка какво провят в този хотел Боби Г..за и полицай №1 на столицата Младен Маринов. Високопоставени служители на МВР коментират, че с изказванията си за хотел "Амстердам"  Атанас Атанасов държи Младенов   "за топките".

 

Шефът на комисията по вътрешен ред и сигурност  коментира и работата на прокуратурата. „Цацаров действа като Филчев”, направи сравнение народният представител. Поръчките идваха по време на бившия главен прокурор с химна на СССР. Нищо не се е променило в прокуратурата оттогава до днес. Смятам, че на прокуратурата не й е място в съдебната власт, но няма да бъде изведена сега.  Прокуратурата съсипа КТБ. Имам какво да кажа по този въпрос в пленарна зала. Докладът за банката е едностранчив. Аз ако бях член на парламентарната комисия за КТБ, нямаше да го подпиша, заяви ген. Атанасов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10644 |03.07.2015 Ген. Атанасов: Цялата агентура на Русия е впрегната в България . 0| 4757 |30.06.2015 Атанасов: Полицейско присъствие в малките населени места! . 0| 5478 |26.06.2015 Алекс Алексиев: Терористичните заплахи идват и при нас . 0| 4513 |19.06.2015 Атанасов: Общи кандидати с ДПС-абсурд! Ако искат те, да ни подкрепят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads