Реклама / Ads
0| 4163 |18.05.2022 НОВИНИ

„ГЕРБ и ДПС ръководят зад кадър всичко“: Бурни реакции в мрежата след днешните протести

.
Източник: БГНЕС
Мрежата се разбунтува след днешния протест на транспортния бранш. Мнозина подозират, че „зад кадър“ стоят ГЕРБ и ДПС.
 

„Независимият“ протест

„Независими служители“ на „независими“ фирми

„независимо“ протестират, организирани от „независим“ синдикат, начело на който стои „независима“ дама, но е „независим“ общински съветник в „независима“ София, от „независимата“ партия ГЕРБ, която се прави, че от нея нищо не зависи.

 

Да, всеки има право да протестира за каквото си иска. Независимо от всичко. Но това право не отменя задължението всеки да има капка „независимо“ познание къде и за какво протестира.

 

А най-хубавото е, че истински независимите хора се смеят на този „независим“ протест. И никой не го подкрепя. Защото се усеща колко е „независим“.

 

„Независимостта“ е наставница сурова.

 

Протестирайте, хора, така трябва. Първо за своята истинска независимост протестирайте.

 

Любомир Аламанов

 

 

Много се инвестира в утрешния протест. Копейкин не можа да изкара масов уличен протест, въпреки инвестициите в контрапротестиращи. Въпреки предложените мерки за компенсиране на бизнеса и населението от последиите на инфлацията и кризите, утре ще има протести. Обърнете внимание на мобилизираните оръжия - градския транспорт /няма да има особен ефект/, но и - !!! таксиметровите шофьори. Да се чуди човек, след като им вдигнаха тарифите на какво отгоре протестират.

 

Няма никакво съмнение, че ГЕРБ и ДПС ръководят зад кадър всичко. Но няма да получат, нито спонтанна, нито масова реакция - тези минимум 30 хиляди за които говорят.

 

И предупреждение - ако властта не беше в София, можеха и да и успеят. Но опитите да блокират София като мобилизират всички облажили се от корупционните им мрежи, ще се обърне срещу тях. Защото ГЕРБ и ДПС са токсични. Социолозите помпат изкуствено Янев и Копейкин, но те са маргинали, именно защото няма как да влезеш във властта от русофилска позиция и това неминуемо спъва всяка партия.

 

Целта е утре да уплашат властта, но не могат да уплашат софиянци, които винаги могат да излязат масово за да защитят правителството. Нищо че го критикуват и му нямат доверие. Но, за нищо на света няма да допуснат Борисов на власт.

 

Илиян Василев

 

 

„Е какво излиза, Фандъкова организира протест, за да й даде държавата сто и нещо милиона за градския транспорт? А за парното няма ли да иска? За тротоарите...“, коментира Ивайло Дичев, професор по културна антропология в Софийския университет. И добавя: „На протест срещу лошото време, всички на площада! Правителството нищо не прави, а какви неща обещаваше. В Москва сега е слънчево“.

 

 

Чавдар Николов показа новата си карикатура, която представя кой още ще се „включи“ в протеста на превозвачите и градския транспорт. „Очаква се към протеста на извозвачите, до края на годината, да се включи и ретро-клуб „Москвич-България“. Засега остават в готовност в шоурум на бул. „Дондуков 2“, София“, написа той.

 

 

А от „Спаси София“ съпоставят снимки на Екатерина Йорданова и дъщеря й (зам.-председател на Младежи-ГЕРБ и съпредседател на младежката структура на транспортните синдикати) от този протест с техни кадри от демонстрация в подкрепа на Йорданка Фандъкова.

 

 

„Йорданова е пламенен защитник на политиките на Фандъкова, които доведоха градския транспорт на София до фалит. Всеки да си прави изводите“, коментират от неправителствената организация.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 16824 |13.05.2022 Под некадърното ръководство на Фандъкова София потъва към дъното . 0| 3860 |12.05.2022 Хазарта срещу квотата за БГ музика в БНР и БНТ. Щяла да е за некадърници . 8| 4612 |11.01.2022 Кадър на БСП стана зам.-министър на туризма . 25| 12325 |20.10.2021 Адв. Екимджиев за казуса ”Кирил Петков”: Има политически картел за недопускане на кадърни хора от чужбина в политиката ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads