Реклама / Ads
17| 5617 |06.06.2013 НОВИНИ

ГЕРБ: Готви се нова парламентарна група от депутати на "Атака" и БСП

.
Гласи се нова парламентарна група с известен брой депутати от „Атака” и депутати от БСП, за да може „Атака” вече да си е „истинска опозиция”, а пък БСП да не бъде упреквана в Европа, че националистите я подкрепят. Това каза на брифинг в парламента зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.
 

Гласува се една точка във вътрешния правилник за работата на Народното събрание, която позволява създаването на нови парламентарни групи. Бяхме против гласуването на тази точка и затова излязохме. Независимо какво искаме и поставяме като въпроси, те си гласуват това, което са решили в тристранката, обяви Велчев.


Депутатът от ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова добави, че тройната коалиция не само си позволява да взема решения против интереса на българските граждани, но членове й си позволяват да се държат безпардонно спрямо български журналисти, полицаи, народни представители, избрани с гласа на над 1 милион граждани. „ Това, че вчера г-н Сидеров вървеше в парламентарната зала и сипеше обиди към народни представители, към ПП ГЕРБ, ще му се върне като бумеранг, защото хората нямат къса памет”, заяви Атанасова.


„Тройната коалиция получи управлението на държавата с гласа на г-н Сидеров. Това управление ще свърши много беди за България. Първите му стъпки са АЕЦ „Белене” и задължение за България за над 20 милиарда лева, връщане на тоталната забрана за тютюнопушене и други груби нарушения на правилата. Да не говорим за назначенията, които си позволява това управление да прави навсякъде – назначения на роднини, приятели, всичките им роднински и приятелски кръгове. Тази шуробаджанащина за първи път се вижда в историята на политиката в България”, каза на брифинг в парламента Десислава Атанасова.


Заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ Димитър Главчев съобщи, че със собствените си очи е видял гласуването с чужди карти. „Няколко души са – и от БСП, и от ДПС”, добави той, но не посочи имена.
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5635 |04.06.2013 Цв. Цветанов: Уволненията в МВР са необоснована политическа чистка . 24| 5396 |02.06.2013 З. Златанова: Опасността България да загуби пари по европрограми е много голяма . 11| 6518 |30.05.2013 Зинаида Златанова: Има 600 млн. лв. в риск по оперативни програми . 16| 7945 |27.05.2013 Цв. Йовчев поема МВР, а Зинаида Златанова - правосъдието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads