Реклама / Ads
4| 4811 |15.10.2010 НОВИНИ

ГЕРБ призна за боя с РЗС в лавката на парламента

.
Бой между депутатите Емил Василев от РЗС и Красимир Велчев от ГЕРБ в парламента все пак е имало.
 

Това стана ясно от декларация, прочетена от парламентарната трибуна от съпредседателя на ГЕРБ Красимир Велчев. Миналия петък, когато вестта за силовото спречкване между него и Емил Василев от РЗС плъзна като слух, той отричаше. Според твърденията на гербера, той е бил нападнат. Депутатът обаче заподозря „зле организирана конспирация”.

Ето какво се е случило, разказано от Красимир Велчев. „Миналия петък, минавайки през клуба на народния представител на една маса видях, защото те в зала не седят, независимите народни представители от РЗС, заедно със своя управленски орган. Не казвам лидер, защото там може би лидерът е друг, а и той няма поведение на лидер. От тази маса стана народният представител Емил Василев. Изравнявайки се с мен, вървейки, с дясната си ръка се опита да ме удари в лицето. Благодарение на моята естествена реакция, той леко ме закачи по бузата”, призна Велчев. Той заяви, че бил безкрайно изненадан и ядосан. Затова отишъл до масата и се обърнал към седящите там, попитал ги – „Колеги, какво става, вие къде се намирате, това не е кръчма?”.

После сподели, че разказва случката, защото „такава реакция е характерна за ревнива жена, която удря шамарче на един мъж, за да бъде забелязана в обществото”. „Обаче през цялото време техния управленски орган се държеше като всеки друг орган, но не и като шеф на група”, възмути се Велчев.

Той заяви, че гледа с насмешка на случилото се, но поглеждайки сериозно на този въпрос, следва да попита „хората отляво” какъв щеше да бъде авторитета на НС и какво са щели да говорят в Европарламента – че ГЕРБ проявява насилие. „На независимите от РЗС искам да кажа, че на всички е ясно от какво са независими – от собствената си партия, а следователно и от избирателите си. Независими са и от собствената си съвест”.

После обърна внимание на друг аспект от зависимостите. „По-важно е от какво са зависими. Може би от досиета, касаещи за техния житейски и политически морал. Зависими от страх от селскостопанска техника! Говоря за багери, комбайни и друго родосеялки”. „Не можеш да пледираш за Велико Народно събрание, след като не си се научил да работиш в обикновено”, обърна се към РЗС Красимир Велчев. В заключение той дори прибегна до спомените си за началното училище. Когато някой направел беля, учителката изкарвала някой на дъската и казвала: „Не правете като тях”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 11877 |14.10.2010 Министър призна за енергийна мафия, подава ръка на Георги Котев . 32| 8272 |07.10.2010 Д-р Фратев: В БАН вече не признават дипломите на СУ . 4| 5934 |30.09.2010 Магистрат си призна: Играх с Красьо Черния! . 12| 5131 |01.08.2010 Бодо Хомбах призна: ВАЦ е готова да продава вестници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads