Реклама / Ads
23| 6881 |09.02.2012 НОВИНИ

Изплувалият труп край Варна е на Антон Костадинов

.
Трупът, който днес сутринта бе изхвърлен на брега на варненския рибарски плаж, е на 22-годишния ловчанлия Антон Любомиров Костадинов.
 

 

Дежурният прокурор в Окръжна прокуратура в морската столица Светла Данева потвърди самоличността на откритото тяло. Тя добави, че трупът е бил разпознат от майката на младежа. Шефът на варненската полиция комисар Димитър Димитров също заяви пред БЛИЦ, че трупът е на безследно изчезналия младеж на 31 януари.

Трупът бе изхвърлен днес на брега на варненския рибарски плаж. В него криминалистите са намерили документи на името на Антон Любомиров Костадинов, писа столичен сайт. 


На 31 януари от квартирата си във Варна изчезна 22-годишен ловчанлия със същите имена. Той бе обявен за издирване от майка му и приятелката му Елена Панайотов, с която живее от година и половина.

 

Малко след изчезването Елена сподели пред наш репортер, че младежът е изчезнал от леглото им, докато са спели. „Събудих се около два часа и него го нямаше", разказа тогава студентката.

 

Пред репортер днес тя си припомни, че тогава Антон е излязъл, като е бил облечен с черни дънки и бял суичър на райета.

След като безжизненото тяло бе открито днес сутринта, се видя, че облеклото съвпада с това на изчезналия младеж. Отлично запознати източници, ангажирани с разплитането на случая с намереното тяло на плажа, потвърдиха пред БЛИЦ, че в дрехите на младежа са намерени документи с имената Антон Любомиров Костадинов.

От прокуратурата във Варна отказаха всякакъв коментар по случая преди изготвяне на аутопсията. Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров единствено обясни, че тепърва ще се установява самоличност, причина за смъртта и дали тя е насилствена.

Шефът на варненската полиция комисар Димитър Димитров обясни, че без значение какво са открили у трупа, все още самоличността не е установена. „Това, което можем да кажем е, че лицето е с неустановена самоличност. Не прибързвайте да обявявате име, тъй като може да обявите жив човек за мъртъв. След извършване на аутопсията ще имаме повече информация по случая, която ще изнесем своевременно”, обясни той пред наш репортер. Комисар Димитров добави, че намерените документи в дрехите на тялото са невалидни и това, което пише в тях не изяснява самоличността на намереното тяло.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 6957 |09.02.2012 Потрес: Морето взе жертва и във Варна след Бургас . 74| 16317 |08.02.2012 10-метрови вълни заляха Поморие, цунами удари и Варна . 2| 4870 |11.01.2012 Отсвириха ГЕРБ-ер от Варна с почетен пост . 4| 6075 |06.01.2012 Тежка катастрофа блокира пътя София-Варна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads