Реклама / Ads
0| 4647 |17.05.2011 НОВИНИ

Извергът от Тенерифе обсебен от герой на Шварценегер

.
Българинът Деян Деянов, уби. и обезглави. британска гражданка на испанския остров Тенерифе,е бил издирван за нарушение на съдебно решение за освобождаване под гаранция по време на извършеното от него престъпление, пише днес в. „Индипендънт”.
 

Заповедта за ареста на 28-годишния Деянов е била издадена на 10 май, т.е. три дни преди убийството на Дженифър Милс-Уестли. Причина за наложената му санкция е неспазване на условията, наложени му от съда по дело за негово непровокирано нападение срещу охранител на плажа в курорта Лос Кристиано на 4 февруари.

Вестникът припомня, че тогава бездомникът Деянов е нападнал охранителя и с камък е избил предните му заби. Нападателят е бил пратен за освидетелстване в психиатрична клиника, а след това освободен под гаранция с условие да се явява в съда на всеки две седмици.

Друго издание - британският вестник „Мирър” посочва, че Деянов бил обладан от научнофантастичния филм „Хищникът”. Според него българинът имал заимствани от филма татуировки на ръката и често му ги показвал. „Ние всички харесвахме филма, но когато чух какво е направил Деян в Тенерифе, това придоби ново значение”, казал пред вестника неназованият приятел. Във филма с Арнолд Шварценегер персонажът обезглавява жертвите си като част от спортно увлечение, посочва БТА.

Според приятеля, който бил работил заедно с Деянов в Кипър, той е пребивавал за продължителен период във Великобритания и имал седемгодишна дъщеря от британка. „Деян работи за кратко в Единбург и престоя също в Йоркшир. Споменаваше, че има дъщеря там, но никога не говореше за майката”, твърди източникът на вестника.

Деянов, който ползвал руски, немски, английски и испански, странствал из Европа, работейки като продавач и ПР в нощни клубове. Отишъл в Кипър през 2008 г., после прекарал лятото на работа в Ибиса, като сновял между този курорт и Тенерифе, пише изданието.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 6218 |15.05.2011 Лудият убиец от Тенерифе: Аз съм пророк! . 7| 5590 |11.01.2011 Ревизоро: Танов ще е или герой, или камикадзето на Борисов . 18| 4843 |19.11.2009 Още 13 магистрати бъбрили с плевенския герой Красьо . 11| 5399 |22.08.2009 Кадафи: Меграхи е герой за Либия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads