Реклама / Ads
14| 5443 |27.01.2014 НОВИНИ

Кадиев: Наказание за Миков заради новите заместници в КФН

.
Георги Кадиев
БСП безспорно пострада, ние трябва да мислим как да си върнем периферията, заяви по НТВ Георги Кадиев от БСП. Аз лично не бих препоръчал да се занимаваме с АБВ. Битката с АБВ ни отклонява от истинската битка - двубоя с ГЕРБ.
 

Това прилича нещо на развод в семейството, ако се развеждаме да е културно, защото избирателите ни са в позицията на страдащите от развода деца, предложи той.

Извърнредната точка в дневния ред на НС в петък за спешно вкарване на доклад на шефа на Комисията за финансов надзор за избор на двама заместници възмутило Кадиев. Ние трябваше да запознаем с кандидатурите на тези хора, каза още той. Защо М. Миков се наложи да внася толкова спешно тази точка, попита Кадиев и каза, че това било услуга за Стоян Мавродиев, защото двама от тримата му заместници искали неговата оставка, а сега били сменени. Кадиев допусна, че имало сделка между Мавродиев и ПГ на ГЕРБ. Защо ни е Комисия по бюджет и финанси, след като минават накива назначения, без да сме ги видели, изреди той. То е ясно, че това назначение нямаше да мине през ПГ, каза той. Няма сделка между ГЕРБ и БСП, а между Стоян Мавродиев и ГЕРБ. Ще задам въпрос на председателя на НС кой го накара да вкара тази точка като извънредна, попита той. За това нещо трябва да има наказание, не може да правиш такова нещо зад гърба на ПГ, каза той и попита защо БСП се сърди на Страхил Ангелов, че е отишъл в Сирия, без да уведоми ръководството, при положение, че и ръководството не уведомява членовете на групата за подобни неща. Кой накара Бойко Борисов да кара групата на ГЕРБ да гласува 100% в подкрепа на това предложение, поиска да разбере още Кадиев.

На въпрос защо той като вътрешна опозиция не е станал част от АБВ Кадиев каза, че е решил да променя БСП отвътре, а не отвън като Първанов. 

Старият член 108 в НК съдържал думата фашизъм. Фашизъм в 21 век има и не може току така да се махва, добави още той, недоволен, че в новия НК думата необяснимо защо липсвала.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 5423 |25.01.2014 Миков: "Белене" ще се прави, но не утре . 6| 5827 |24.01.2014 Илияна Раева се налюти, ще иска наказание за Силвия Митева . 8| 5500 |23.01.2014 Миков към Мъркич: Пътят към ЕС е трънлив, но си струва . 17| 5711 |22.01.2014 МВнР: Наказание за виновните за смъртта на демонстранти в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads