Реклама / Ads
7| 5182 |29.08.2009 НОВИНИ

Мадона пее в София навръх рождения ден на М. Джексън

.
Поп кралицата сменя осем тоалета; пее с бялата ръкавица на Джако; фон й е фабрика за бонбони. В София се въвеждат безпрецедентни мерки за сигурност; градският транспорт ще работи с удължено работно време.
 

Най-грандиозното музикално събитие за тази година у нас ще се състои тази вечер на стадион "Васил Левски" в столицата. Вече е построена най-голямата сцена, която са виждали българските меломани, с цели 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина. Над 50 000 фенове се очаква да посетят грандиозното шоу, което ще бъде охранявано от 450 души. Това е най-големият брой охранители, ангажирани за концерт у нас до този момент. Вратите на стадион Васил Левски ще бъдат отворени за феновете още в 17:30 ч, а Мадона ще се появи на сцената около 21 часа.

Кралицата на попа идва с екип от над 250 души, огромен брой костюми и аксесоари, дело на над 30 дизайнера. Девет души ще се грижат за дрехите на Мадона, а по време на шоуто тя ще смени осем различни тоалета, които са малка част от целия блясък на невероятното зрелище. Публиката ще бъде предварително подгрята от световно известния диджей Пол Оукънфолд. По традиция началото на концерта от турнето Sticky & Sweet започва с видеото Sweet Machine, показващо фабрика на бонбони. В края му започва Candy Shop с Мадона, появяваща се на трон. По време на Beat Goes On Мадона и танцьорите й танцуват на стар модел „Ролс Ройс", а Фарел и Кани Уест се появяват на видео екраните.

Следващата част е вдъхновена от музикалната култура на Ню Йорк от 80-те години и започва с Мадона, скачаща на въже на сцената по време на Into the Groove. При изпълнението на Heartbeat, с движенията си Мадона сякаш контролира нейните танцьори като кукловод. По време на третата част Мадона е с наметало зад кръгъл екран, изобразяващ вълни и дъжд. Украинската циганска група Трио Колпаков се включва при изпълнението на La Isla Bonita. За последната част Мадона се завръща на сцената за виртуален дует с Джъстин Тимбърлейк и Тимбаленд за 4 Minutes. Последната песен е Give It 2 Me, като я завършва съвместно с публиката. Накрая на шоуто на видеоекраните се появява Game Over.

Българските фенове ще станат свидетели и на уникално шоу, което ще включва специална част, посветена на краля на попа Майкъл Джексън.

Днес той щеше да навърши 51-годишна възраст. Братята на Майкъл Джексън ще отбележат 51-вия му рожден ден с два концерта в памет на починалия на 25 юни Крал на попа. Джърмейн, Джаки, Тито и Марлън Джексън ще излязат на сцената на лондонската 02 Арена. Точно там Кралят на попа трябваше да изнесе серия от концерти това лято. Паралелно по цял свят ще се съберат фенове за най-масовите танци с легендарните стъпки на Краля.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4806 |28.08.2009 Мадона грабва съня на шофьорите . 5| 4610 |27.08.2009 Висши държавници се канят да уважат Мадона . 0| 4897 |25.08.2009 Променят движението в София заради Мадона . 13| 11947 |24.08.2009 Прощаваме се с А. Божков – в „Света София”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads