Реклама / Ads
5| 4595 |27.08.2009 НОВИНИ

Висши държавници се канят да уважат Мадона

.
План за евентуална евакуация на стадиона при инцидент е разработен специално за събитието, като според него хората ще бъдат евакуирани само за 21 минути.
 

Техническата подготовка за най-мащабното музикално събитие - концепта на Мадона у нас - тече с пълна пара
.

До 29 август на националния стадион "Васил Левски" ще бъде построена най-голямата сцена, пристигала някога у нас - с внушителните 85 метра дължина, 35 метра дълбочина и почти 40 метра височина. Вътре и около стадиона ще бъдат разположени над 2 километра предпазни и обезопасителни заграждения. Ще бъдат оградени подстъпите откъм булевард "Евлоги Георгиев" и стадион "Юнак", както и откъм езерото Ариана и Борисовата градина. За допълнителна сигурност около зоните с техниката и шатрите на Мадона ще бъдат издигнати специални непрозрачни заграждения. Входовете на националния стадион в деня на концерта ще бъдат отворени след 17,30 ч, а влизането към секторите ще става през 38 контролно-пропускателни пункта. Феновете с електронни билети ще минават през специално обособения вход E-TICKETS. На входовете на отделните зони на стадиона повторно ще се проверява дали билетът отговаря на съответния сектор.

450 охранители са наети за концерта на Мадона в събота. Осем души от фирмата за сигурност ВИП Секюрити ще пазят попиконата персонално. Плътно до нея ще стоят две жени.



Тя ще пристигне направо от летището на стадион "Васил Левски", като полиция ще я ескортира по "Цариградско шосе", което ще бъде затворено за движение. Спецплан за евакуацията на стадиона при инцидент е разработен специално за събитието, като според него хората ще бъдат евакуирани само за 21 минути. Работи се по два сценария в зависимост от това дали Мадона ще реши да преспи в София или да си тръгне още същата вечер.

35 хиляди билети са продадени до момента,като се очаква на концерта да присъстват 50-55 хиляди фенове. Висши държавници също ще уважат проявата, но кои ще са те, ще стане ясно през днешния ден. Организаторите поддържат връзка с НСО, от които се очаква да посочат кои политици ще присъстват.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4846 |05.08.2009 В ДАНС не канят на кафе и не си играят с информация . 12| 6936 |27.07.2009 Заваляха оставки по висшите етажи . 6| 5086 |18.06.2009 Плевенчанин купува за 200 хил. евро Висшия съдебен съвет . 12| 5076 |08.06.2009 Р. Петков: ГЕРБ играе с хора, които не знаят къде отиват, а ние предлагаме държавници

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads