Реклама / Ads
4| 5709 |15.04.2015 НОВИНИ

Майката на „прокурора” пред Фрог: Искаше да е с Карамански

.
Валентин Гюров по време на разправията
Синът ми искаше да е близо до Иво Карамански. Какво стана между тях не знам, но по едно време Вальо мислеше, че ще го убие. Това каза пред Фрог нюз майката на мнимия „прокурор” Валентин Гюров-Стоилка.
 

Писания в медиите и криминалните романи, сочат, че бившият шампион по щанги е бил един от верните хора на Карамански. Твърди се, че заради него Кръстника попада в затвора през септември 1995 г., когато е задържан пред пицарията "Мери Уин". Преди това Гюров върти бизнеса на Карамански с Югославия.

Вальо не ми казваше за много неща. Знам само, че веднъж трябваше да се види с Карамански в едно заведение. Помоли брат си, който е по-малък от него, да го придружи. Имаше опасения, че нещо може да му се случи. Знам, че му е казал: Като се правиш на такъв мъж, защо ходиш с охрана?! Синът ми го е сложил на място. После разбрах, че всичко между двамата е минало добре, допълни възрастната жена.

Откакто са пуснали клипа по телевизията, Стоилка не може да си намери място. Тя се хвана се през сърцето и с насълзени очи обясни: Вальо си дойде в събота да вземе дъщеря си. Видях, че нещо е много нервен, но нищо не каза. Комшии видели клипчето. Първо ме предупредиха да не се ядосвам, а после ми го показаха. Ама той не е виновен. Ядосала го някаква жена и той казал, че работи в прокуратурата. Искал да я защити, обясни своята гледна точка тя.

 

Сподели още, че навремето помогнал на собственик на хранителен магазин, който по време на мутренските години бил рекетиран. Живота си даде за щангите. После работеше в цирк „Балкански”, държеше акробати върху раменете си. Ходеше в Италия и по други страни, но здравето му отиде на кино. Обади ми се тази сутрин, каза ми да не се ядосвам, че всичко ще се оправи, допълни още жената.
Комшиите на семейство Гюрови не спират да се чудят: „Защо това момче излезе такъв калпазанин?”. Познати на Валентин казаха, че по принцип не е скандалджия и по-скоро респектира с дрезгавия си глас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4290 |14.04.2015 За „прокурора” се води разследване срещу неизвестен извършител . 5| 6432 |12.04.2015 Шофьорът, причинил мелето на "Орлов мост", продължил с бира пред униформените . 39| 13150 |08.04.2015 Мешерето пред Фрог: Всички цигани ще подкрепят ГЕРБ на изборите . 40| 13098 |08.04.2015 Осман Октай пред Фрог: Поведението на Цацаров е „гузен негонен бяга“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads