Реклама / Ads
2| 5480 |10.06.2020 НОВИНИ

Мъж и жена в Пловдив набирали масажистки за ”хепи енд”. Арестуваха ги

.
Мъж и жена са арестувани в Пловдив за това, че набирали по обяви жени за масажистки с ”хепи енд”. Това става ясно от съобщение на местната районна прокуратура. В него се казва още:
 

Районна прокуратура-Пловдив наблюдава досъдебно производство за това, че през юни в Пловдив, са набирани отделни лица - жени, с цел да бъдат използвани за развратни действия, независимо от съгласието им, като деянието е извършено чрез обещание, даване и получаване на парични средства.

 

При проведена Специализирана полицейска операция по линия на противодействие на престъпленията, свързани със склоняване към проституция и държане на огнестрелни оръжия, служители на отдел „Криминална полиция“ към ОД на МВР-Пловдив са задържали, на 9 юни за срок от 24 часа по Закона за МВР - 39-годишен мъж и жена на 32 г.

Акцията е проведена на територията на гр. Пловдив и село Брестовица, област Пловдив. Установено е, че мъжът и жената живеели на съпружески начала. Те наемали жени за сексуални услуги, като публикували обяви в интернет със съдържание, че търсят масажистки за „хепиенд масажи“.

 

Установено е, че за тях са работили четири жени, на възраст от 20 до 30 г. Те предлагали сексуални услуги в т.нар. салони за масаж, които се намирали в приземни входове на жилищни сгради.

 

Студиата били с отделни входове, за да се гарантира анонимността на посетителите.

Тарифата, според сексуалната услуга, варирала от 60 лв. до 100 лв. От тях жените получавали половината. 
 

Служителите на отдел „Криминална полиция“  съвместно с екип на Специализираните полицейски сили при ОД на МВР-Пловдив са извършили претърсвания на пет адреса във връзка с досъдебното производство.

Иззети са сексуални  атрибути, пистолет със заличени номера, боеприпаси, разписки за плащания, мобилни телефони и други.

По делото се извършват процесуално-следствени действия.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 39368 |09.06.2020 Цветан Василев: Пеевски опитва да открадне ДПС от Доган. БТВ е подложена на рекет от мафията . 2| 4373 |02.06.2020 19 нови случая на COVID-19 у нас, сред тях дете и бременна жена . 2| 4955 |01.06.2020 Закриват военно-полевите болници в Пловдив и Русе . 6| 6077 |30.05.2020 Италия заплаши ЕС, че ще се разпадне, ако я третират като прокажена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads