Реклама / Ads
65| 10312 |15.03.2015 НОВИНИ

Мъртвият Путин учредява награда за медийна клюка

.
Източник: Gazeta Wyborcza
Ще помоля някои заможни хора да помогнат да учредим награда за най-зашеметяваща клюка, свързана с президента Владимир Путин. Така прессекретарят на руския държавен глава Дмитрий Песков коментира писаният, че Путин е станал баща на момиченце от Алина Кабаева, че е болен и дори мъртъв.
 
Новината за бащинство тръгна първо от швейцарското издание Blick, бе подета от други, някои от които твърдяха обаче, че става дума за син. Други се концентрираха върху здравословното му състояние.

Пълни небивалици. Истината е, че в неделя, 15 март, Владимир Путин ще почива, а вечерта ще гледа филма "Крим. Пътят към родината" по канал "Русия 1". В него е включено и интервю с президента. Това съобщи Песков.

Путин не се е появявал публично от 5 март. Тогава той имаше среща с италианския премиер Матео Ренци, на която присъстваха и журналисти. След това президентът сякаш потъна вдън земя. Не бяха малко и предположенията, че е болен. Междувременно бе публикувано социологическо проучване, което показа, че Путин се радва на одобрението на над 80% от руснаците.

На 14 март агенция "Спътник" публикува списък с най-любопитните и невероятни слухове за съдбата на руския държавен глава. На пето място е версията за смъртта на президента, а на четвърто са налегналите го болести - грип, инсулт, болки в кръста и дори рак. На трето място е класирана "новината" за родената дъщеричка. Второто място е за успешен таен преврат в Кремъл.

Първото място е отредено на разкритието, че Путин се е пристрастил към американския сериал "Къща от карти" и е зарязал всичко друго, за да го гледа. През 2013 г. авторите на филма предложиха на Барак Обама да изиграе малка роля в сериала, но президентът на САЩ отказа. Сюжетът разказва за напрегнатите отношения между Вашингтон и Москва, а главната роля е поверена на Кевин Спейси. Участват дори Надежда Толоконникова и Мария Алехина от момичешката банда Pussy Riot.

Наши източници пък довериха, че Владимир Путин е забелязан във военна униформа и с автомат сред руското опълчение в Източна Украйна. Американски военен спътник дори успял да го снима и сега фотографията се изследва в НАСА. Американският му колега Обама реагирал светкавично и вече му шиели униформа на морски пехотинец, за да се включи в задаващата се война с "Ислямска държава".

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 10409 |13.03.2015 Бомба от Blick: Кабаева пак родила от Путин! Момиче! . 8| 5345 |12.03.2015 Борисов и Путин с един орден от църквата . 34| 5186 |02.03.2015 Лавров: Путин лично контролира разследването за смъртта на Немцов . 36| 7623 |02.03.2015 Кобляков: Г-н Путин, лично ще си платите за всичко!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads