Реклама / Ads
15| 38200 |03.11.2021 НОВИНИ

Методи Андреев: Борисов да не е на две чаши вино?

.
В студиото на ”Честно казано” с Люба Кулезич
Доц. Методи Андреев и адвокат Петър Славов от т. нар. „ Група за натиск“ коментираха темата за искането на ГЕРБ да се броят контролните разписки от машините за гласуване в предаването „Честно казано“ по Евроком.
 

Петър Славов каза: Жалбата ни е в съответствие с Изборния кодекс.  Какво и как се интерпретира, няма да коментираме. В един магазин пазарувате 30 продукта, през касата минавате. И след това касиерката казва – сега ще ви сметна сумата с един молив. Няма съмнение, че машините работят според изискванията. При обжалване евентуално може да се търси контролна проверка. А не класните стаи един върху друг хората с часове да гледат едни бележки. Смисълът на машинното гласуване е да се действа бързо. Съдът в 10 часа утре трябва да се произнесе.

Като броят контролните разписки, в комисиите ще се изпокарат. Всеки ще брои и ще изкарва различни резултати.

 

Основна мина на изборите сега е дезинформацията. Хората се демотивират, защото си казват, че от тях нищо не зависи. Някои партии на статуквото точно това целят. Да направят всичко възможно техният твърд електорат да отидат само те до урните.

 

Методи Андреев: Ясно е кой има полза от това –Борисов.  Чудя се, като е в Перущица, да не е на две чаши вино? Той си измисли за „пипането“ на софтуера. Така беше и за ваксините с изтекъл срок. Създава се особена обстановка за несигурност. Големи глупости върши този бивш премиер и никъде другаде това не се случва. Защо Тошко Йорданов каза, че преференциалното гласуване е корупционно. Против него преди беше ДПС.

 

Това общество продължава да гласува за Борисов. Това е много тежка болест. Става въпрос за 600 000 човека. Трябва да е ясно, че те създадоха корупционна държава. Няма реакция на прокуратурата от разкритията на служебното правителство. Явно, че манталитетът на медиите не се е променил.

 

Виждате, че има подписан договор за един милиард кубически метра азерски газ. Сега никой не може да каже защо 12 години не могат да направят газовата връзка. Азерският газ е два –три пъти по-евтин. Питали ли сте се – няма дърва по селата, защо това сега се случва. Отговорът е един – явно олигархични кръгове да създават допълнителни кризи. Кой държи дърводобива в България – ДПС. Защо се вдигна олиото?! За мен България е разделена на отделни олигархични клъстери и всеки е получил задача да саботира в неговата си област. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 15708 |03.11.2021 Христо Иванов: Борисов говори тъпотии и нищо не разбира . 12| 21011 |03.11.2021 Илиян Василев за Борисов: Да наричаш Радев българоубиец, след 12 г. управление, издава ментално разстройство . 29| 75894 |03.11.2021 Ако някой се е съмнявал: Предизборна среща показа как Борисов звъни, търси сметка, нарежда . 29| 12457 |02.11.2021 ”Обединителят” Борисов бесен на Радев и Кацаров: Виете като ранени чакали!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads