Реклама / Ads
29| 12458 |02.11.2021 НОВИНИ

”Обединителят” Борисов бесен на Радев и Кацаров: Виете като ранени чакали!

.
Борисов в Перущица
Бившият премиер Бойко Борисов тотално изпусна нервите си и за пореден път се нахвърли с тежки думи върху президента Радев, министър Кацаров и служебното правителство. ”По пътя с Балтов, Коста Ангелов говорехме дали вече има спасение за българите, освен Господ. Няма легла, няма медикаменти, няма план, закриха НОЩ, изчегъртаха проф. Кантарджиев. Проф. Балтов го свалиха от операция, изчегъртан. Това причини Радев на българите. Спокойно може да се нарече българоубиец”
 

Това коментира предизборно Борисов по време на посещението си в Перущица.


"Те вече лъжат безогледно и мамят - за цената на газа. Имало 33% намаление на цената на газа. Измамници! Кажете, че газът не се е вдигнал Но за да има положителна новина казват, че има спад на цената на 33 процента, а вчера я свалиха с един лев и то не за всички, за индустрията е по-скъп", каза още Борисов.


"Това са измамници. Това са хора, които нямат мярка. Всичките им разчети са до 14 ноември. Това е изключително тежка новина за индустрията, не случайно г-н Велев, всичките работнически организации ще избухнат днес. Това не е само измама, това е фарс", каза лидерът на ГЕРБ.


"Третата изключително лоша новина е отново свързана с измамници. Двамата бивши министри, то единия не е бил министър, обясняваха как Спецов е събрал 2 милиарда повече, предишното правителство крадяло, а те събирали пари. Оказа се, че те подготвят нов половин милиард да вземат една седмица преди изборите.

Това го направиха преди една седмица, преди това отново половин милиард и 300 милиона. С една дума тези хора за един месец направиха 1.8 милиарда дълг. А къде са тези пари?


Борисов коментира и поредния скандал с машините, дадени, за да може хората да се упражняват да гласуват преди самите избори. Той поясни, че можело да се гласува до номер 20, а ГЕРБ са с номер 32.


"Знаем, че пипате машините в чужбина. Кое не е демократично, кое променя демократичния вот? Че накрая РИК, която е от всички партии, ще преброят, дали резултата от машината съответства от резултата на квитанциите. Иначе ще хванем, че тази машина е пипана. Гледайте какъв е воя. Нарушавал се вота.


Не пипаме машината, искаме само да си направим проверка. Какъв вой? Защо на предишните избори излъгахте, затова виете сега като ранени чакали.


Тогава три дни броихте едни бюлетини. Но тогава Слави беше интересен и ГЕРБ трябваше да е втора сила. Сега се усетиха, че други са интересни. Румен Радев каза на консултациите, че според него правилно да се преброят квитанциите. Къде виждате връщане на хартиените бюлетини", каза Борисов.


Щете, не щете , ще отидете към затваряне на държавата. Ще трябва да дойда за две седмици, за да ви оправя бакиите, и после пак да се върна в Банкя, отсече самодоволният Борисов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4166 |01.11.2021 Борисов пред верноподаниците от КНСБ: Бог високо, Радев далеко! . 13| 4785 |31.10.2021 Асен Василев не се отказва от дебат с Борисов за кражбата на 8 млрд. лева . 46| 18081 |31.10.2021 Борисов заядливо: Денков стана академик по време на правителството си, Стоилов го пратиха в КС . 23| 16397 |30.10.2021 Митрофанова досущ като Борисов: Къде му е програмата? Само критика, че някой има яхта или къща…

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads