Реклама / Ads
2| 3346 |10.05.2023 НОВИНИ

Михал Камбарев, ПП: Опитваме да отпушим парламента, Борисов лъкатуши около нашите действия

.
Михал Камбарев
Какво казва Борисов няма значение. Единствените хора, които могат да ни тестват са нашите избиратели. И при изборите и след изборите правителство на ГЕРБ няма да подкрепим. Не знам кой иска да тества Борисов. Ние искаме някой да поеме отговорност и да започне да се решават проблемите. Опитваме се да отпушим този парламент, да свършим някаква работа, да приемем някои закони. Това заяви депутатът от ПП Михал Камбарев, бивш шеф на Антикорупционната кимисия в 48-ия парламент.
 

Виждаме един Борисов, който лъкатуши около нашите действие и ги облича в думи. Разработихме законодателна програма, която ГЕРБ одобриха. Колелото се завъртя, каза още той в "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком Камбарев.


Борисов не ни изигра. Ние не си играем с никого игрички. Играта на Борисов не омаломощи нашия план. Хората виждат и разбират, посочи той.


Единият избор е да ходим на избори. Другият избор - кабинет на малцинството, което ще имитира дейности. И още една опция - пълен мандат на ПП за 18 месеца, смята Камбарев.


Таково животно като експертен кабинет няма. Сега говорят за кабинет на прехода, за кабинет за излизане от хаоса - не става, категоричен бе той.


Искаме да подпомагаме на нашите хора в структурите,които са репресирани. Изпращат им се проверки. В ход са си схемите. Но хората на местно ниво го виждат. Те не са глупави, разкри той.


Не се страхуваме от нови избори. Дори ще вдигнем резултата. Вече изграждаме нови структури. Нямам страх, резултатът ще се повдигне за нас, каза още Камбарев.


Може би бяха планирани други действия след "атентата". Хората разбраха, че не е истински, коментира той и "бомбата" по главния прокурор Гешев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3191 |05.05.2023 Депутатът Стоян Михалев: Борисов ни превръща в заложници на неговото его, целта му са нови избори . 0| 3070 |11.02.2023 Михалев, ДБ: Новите санкции по “Магнитски” показват нуждата от реформа в правосъдието . 6| 3087 |30.01.2023 Стоян Михалев, ДБ: ГЕРБ е пречка в държавата, саботира процесите . 3| 3066 |25.01.2023 Михалев, ДБ: Саботаж е избирането на председател на комисията от Възхода за Пловдивския панаир

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads