Реклама / Ads
0| 3522 |18.06.2022 НОВИНИ

Митев, ПП: Мафията и опозицията искаха да ни съборят, но вместо това ни консолидираха

.
Искрен Митев Източник: БГНЕС
”Аз днес днес съм с вратовръзка с математически символи като послание към мафията и опозицията, че не им излизат сметките. Те искаха тази седмица да ни съборят, бореха се до последно, но това, което направиха, е, че ни консолидираха”. Това заяви депутатът от ”Продължаваме Промяната” Искрен Митев пред БНТ.
 

Митев попита защо от опозицията толкова бързат да има избори, че дори се прибягва до съюзи от несъвместими партии.

 

"Ако падне това правителство и има избори, няма да има стабилно управление до края на годината. Как ще се справят пенсионерите и хората, когато инфлацията нараства? Мафията толкова иска да ни избута от това Народно събрание, че вчера видяхме възрастен представител от народното събрание да изблъсква наш народен представител. Той не падна, Настимир Ананиев, вчера като го изблъскаха - падна нашето Народно събрание." - каза Митев.

 

"Чекмедженцето на мафията се изпразни, когато спряхме "Капитан Андреево" и сега в това чекмедженце се намести "Възраждане". Не мисля, че хората, които ги карат отнякъде да протестират, могат да го правят по начина, по който го правят хората от София, които виждат всеки ден какво се случва тук. Аз видях майки с деца на протеста, не видях измет. Да наречеш хората от площада "измет" - ето това е престъпление." - каза той.


Той изрази надеждата, че все повече народни представители ще последват примера на депутатите, които напуснаха "Има такъв народ" и ще поставят обществения интерес над партийния.

 

"Надеждата ми е като се сформира ново мнозинство всеки народен представител да излезе с лицето и с името си. Да не е като част от група, в която всички правят каквото каже лидера без значение дали те са съгласни или не, а да застане с лицето си и да поеме своята отговорност." - каза Митев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4911 |17.06.2022 Терзийски, ПП: Чекмеджетата на мафията започват да се изпразват или поне са на 7/8 празни . 0| 3411 |16.06.2022 Радостин Василев: Днес 20 депутати от ИТН открито се продадоха на мафията . 0| 3116 |16.06.2022 Минчев станал жертва на опозицията и отломките на Слави от ИТН, твърди премиерът . 0| 4734 |16.06.2022 Правителството не мина първия тест: Опозицията, начело с ИТН, свали Никола Минчев от шефския пост в Народното събрание

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads