Реклама / Ads
7| 4273 |13.10.2023 НОВИНИ

Над 700 звезди от Холивуд подкрепиха Израел с отворено писмо

.
Над 700 знаменитости от "Холивуд" подкрепиха с отворено писмо Израел във войната с Хамас. Сред имената са Гал Гадот, Джейми Лий Къртис, Крис Пайн, Майим Биалик, Лив Шрайбър, Ейми Шумър, Майкъл Дъглас, Джери Сейнфелд, Хелън Мирън, Дебра Месинг.
 

Писмото е публикувано от Creative Community For Peace. То призовава развлекателната индустрия решително да се обяви срещу групировката "Хамас", която отприщи атака срещу израел на 7 октомври. Знаменитостите да се въздържат от разпространение на дезинформация за войната и да направят всичко по силите си, за да накарат "Хамас" да освободи взетите за заложници над 100 души, пише още в писмото. 

 

Над 700 знаменитости от "Холивуд" подкрепиха с отворено писмо Израел във войната с Хамас. Сред имената са Гал Гадот, Джейми Лий Къртис, Крис Пайн, Майим Биалик, Лив Шрайбър, Ейми Шумър, Майкъл Дъглас, Джери Сейнфелд, Хелън Мирън, Дебра Месинг.


Писмото е публикувано от Creative Community For Peace. То призовава развлекателната индустрия решително да се обяви срещу групировката "Хамас", която отприщи атака срещу израел на 7 октомври. Знаменитостите да се въздържат от разпространение на дезинформация за войната и да направят всичко по силите си, за да накарат "Хамас" да освободи взетите за заложници над 100 души, призовават от организацията. 


Ето и текстът на писмото: 


Кошмарът, от който израелците се страхуваха от десетилетия, се превърна в реалност, след като терористите на Хамас проникнаха в израелските градове.


Под звуците от хиляди ракети, изпратени безразборно по цивилното население, "Хамас" убива и отвлича невинни мъже, жени и деца, изнасилваха момичета и осакатяваха телата им, парадирайки с тях по улиците и в социалните мрежи. "Хамас" страхливо атакуваха музикалния фестивал Supernova – носейки смърт и разрушение на събитие, посветено на любовта и приютелството. 


Това е тероризъм. Това е зло. Няма оправдание или рационализация за действията на "Хамас". Това са варварски терористични актове, които трябва да бъдат посочени с пръст от всички. 


Creative Community For Peace призовава работещите в развлекателната индустрия категорично да застанат срещу "Хамас" и да направят всичко по силите си, за да накарат терористичната организация да върне невинните заложници на техните семейства.


Докато Израел предприема необходимите стъпки, за да защити своите граждани през следващите дни и седмици, социалните мрежи ще бъдат превзети от организирана кампания за дезинформация, водена от Иран. Призоваваме всички да помнят ужасяващите изображения, които се появиха след атаката, да не ги разпространяват и да не се продават на пропаганда. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4186 |13.10.2023 "Сиела Норма" ще надгражда софтуера на машините за изборите . 1| 4597 |13.10.2023 Фатален ли е петък 13-и, какво казват суеверията? . 1| 4311 |13.10.2023 Гришо води със сет над Джари в Шанхай . 5| 4577 |13.10.2023 Интрига между Терзиев и Григорова на балотаж в София, показва изследване на ЕСТАТ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads