Реклама / Ads
6| 3606 |22.10.2021 НОВИНИ

Най-големият кошмар на актьора: Смях, клапа, фатални изстрели и абсурден край

.
Алек Болдуин, ”Pixie” - Movistar+
Лъскави коли, красиви жени, алкохол, наркотици, прахосване на пари – всички си мислим, че да си звезда в Холивуд е супер. Общо взето изглежда, че звездите нямат никакви проблеми, нали?. Кой обаче е най-големият кошмар на актьора? Отива ли на снимки със страх, че нещо лошо може да се случи – на него или на някой друг? Смях, клапа, фатални изстрели и абсурден край… за някого. Ехото от тази тема, ще кънти още дълго време из холивудските среди.
 

Тази сутрин разбрахме кой е най-големият кошмар на актьора. Американският актьор Алек Болдуин простреля смъртоносно кинематографист и рани режисьора на снимачна площадка на нов уестърн след стрелба с дефектно оръжие. Причината - холивудската звезда стрелял с дефектно реквизитно оръжие. Кой – крив и кой-прав, кой ще понесе отговорност – престои да разберем.

 

Едно е ясно – трагичната новина обаче шокира света, както и гилдията, която реагира в социалните мрежи.

 

Знаков пост в Туитър на Алек Болдуин припомниха от „Daily mail“ след трагедията.

Актьорът коментирал видеозапис на полицейска стрелба в Калифорния, при която ченге застрелва бездомен ветеран, който се опитал да му вземе пистолета. Той бил написал: „Чудя се какво е чувството да убиеш някого погрешно“. По-късно служителят е бил оправдан.

 

Часове преди инцидента в четвъртък Болдуин публикувал снимка в Инстаграм от ранчото „Bonanza Creek“, показваща го в каубойския костюм, с фалшива кръв по корема. Съпругата му Хилария също споделила във FaceTime снимка с Болдуин по-рано през деня, където той се вози в кола на път за ранчото. След трагедията кадрите били изтрити. Само един на Болдуин като каубой останал в профила на жена му.

 

„Нашите сърца са със семействата на Халина Хътчинс и Джоел Соуза и всички замесени в инцидента на Rust“, написа в Туитър сестрата на Брандън Лий - Шанън. „Никой никога не трябва да бъде убит с пистолет на снимачна площадка“.

 

На 31 март през 1993 г., по време на снмиките на филма „Гарванът“, актьорът Брандън Лий, син на големия Брус Лий, е прострелян и по-късно същия ден умира. Тогава Брандън е едва на 28 години.

 

Актьорът Илайджа Ууд, познат с ролята си на Фродо във „Властелинът на пръстените”, написа в Twitter, че смъртта на Халуна Хътчинс е „ужасяваща и опустошителна“.

 

 

А режисьорът Джеймс Гън призна, че „най-големият му страх е, че някой ще бъде фатално ранен на някоя от неговите снимачни площадки“.

 

 

Звездата от „Лигата” Пол Шеър също изрази огромната си тъга и заяви, че „инцидентът е трагедия“. „Дори не мога да разбера как е възможно това. Толкова много хора са проявили небрежност. Това е престъпление. Халина беше страхотен талант. Боли ме”, пише още той.

 

 

Бившата екранна партньорка на Болдуин - Дебра Месинг, защити звездата, след като в социалните медии заваляха обвинения срещу него: „Алек НЕ е виновен. Предаден му е реквизитен пистолет. Той го е използвал в сцената. Тогава се случва това катастрофално събитие, при което Халуна Хътчинс загуби живота си, а Джоел Соуза беше ранен. Моля се за семействата им“, написа Месинг.

 

Полицията в Санта Фе потвърди, че актьорът е държал оръжието, произвело фаталните изстрели. Снимките са спрени, започнало е разследване на случилото се, но към момента не е повдигнато обвинение срещу никого. Говорител на продукцията съобщи, че „целият екип е съкрушен от трагедията и изпращат най-дълбоките си съболезнования на семейството и близките на Хътчинс”.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3627 |06.09.2021 Проф. Милко Палангурски: Съединението е най-големият успех на България . 18| 53621 |26.08.2021 Аламанов: Даже и числата да не са съвсем точни, тенденцията е кошмарна . 2| 3158 |08.07.2021 Калоян Паргов: Най-големият проблем на София е презастрояването . 10| 9054 |17.05.2021 Владислав Панев: Румен Гайтански – най-големият клиент на ББР, освен Пеевски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads