Реклама / Ads
2| 7592 |21.06.2007 НОВИНИ

С настъпването на астрономическото лято расте сексуалният нагон

.
Днес настъпва астрономическото лято с истински сахарски жеги. Температурите ще минат 30 градуса и през следващите дни, известни като лятно слънцестоене, ще продължат да гонят рекорди. Предстои най-дългият ден (над 15 часа), респективно най-кратката нощ. Лятото и слънцето обаче повишават сексуалността на човек. Изследвания показват, че българите са особено разкрепостени в началото на лятото.
 

В 21,06 ч днес настъпва астрономическото лято. Днешният ден е най-дългият в годината - той трае 15 часа и 19 минути, като слънцето изгрява точно в 5,49 ч. През следващите десетина дни то се намира в “поза” лятно слънцестоене, което за обикновения наблюдаващ означава, че изгрява винаги от едно и също място. Астрономически това се обяснява с факта, че слънцето се намира в най-северната точка от своя небесен път. Настъпващото лято ще е по-сухо от обичайното. В народния календар няколко летни дни действително се определят като "горещници", но те са през юли. През юли и август валежите на места ще бъдат под нормата. Тази година лятото пристига с максимални температури 36-40°, които на отделни места могат да стигнат дори до рекордните 41-42°. По Черноморието ще бъде малко по-хладно заради въздействието на морето и лекия бриз. Жегата, която настъпва, се дължи на преминаващите над Балканския полуостров горещи въздушни маси от Северна Африка.

Горещините обаче влияят благотворно върху потентността на човека. Слънцето и топлината повишават сексуалността, напълно независимо от немаловажния факт, че съдействат и за това повече гола плът да излезе на показ. Изследвания показват, че българите са особено разкрепостени в сексуално отношение винаги в началото на лятото. Така че, независимо, че предстои най-кратката нощ, малкото тъмни часове могат да бъдат максимално оползотворени.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4949 |20.06.2007 Либийският Върховен съд ще обяви присъдите на медиците ни след 20 дни . 4| 21503 |20.06.2007 Шефът на ВКР ген. Орлин Иванов напусна, спирали разработки за корупция и кражби . 1| 5387 |20.06.2007 Ангел Александров подаде оставка, най-сетне. Оставал обаче на работа във ВСС . 1| 5303 |20.06.2007 Нов рекорд на опашка пред КАТ, МВР организира семинари на сянка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads