Реклама / Ads
22| 14099 |20.04.2011 НОВИНИ

Невролог се гаври с пациентки, търси болести между краката им

.
Невролог от Перник кара пациентките да се събличат и търси болести...между краката им, показва заснет със скрита камера репортаж по Би Ти Ви.
 

Докторът с 40-годишен стаж Петър Младенов си позволявал да разсъблича пациентките и да извършва повече от нужните прегледи, като насочвал вниманието си към най-интимните части на тялото им, твърдят потърпевши.

Сигналът за мераклията дошъл от младо момиче, което било подложено на такъв "неврологичен" преглед. Пациентката, пожелала анонимност, разказа как се обърнала към д-р Младенов заради съмнения за плексит.

След като я накарал да се съблече, натискал й стомаха с една ръка, с другата й разтворил краката и проникнал с ръка, разказа ужасеното момиче.

При заснемането със скрита камера, мнима пациентка също е накарана от доктора да си свали сутиена, въпреки опитите й да протестира дали това е нужно за неврологичен преглед. Подставеното лице си записва час при д-р Петър Младенов с оплаквания за световъртеж, главоболие и проблем с равновесието. Прегледът, който докторът извършва обаче като че ли е за друг специалист.

Момичето си сваля и панталона по искане на Младенов, който видимо проявява определен интерес към долната половина на тялото й.

Д-р Младенов категорично отрича да е блудствал с пациентки. Според него прегледите му са адекватни на оплакванията. Какво означава блудство. Всичко което правя е за изследване. Нека пациентката докаже, че съм блудствал, заяви по-късно пред камера докторът. Изобщо не злоупотребявам с това, че съм лекар, каза той.

Според началника на клиниката по неврология във ВМА д-р Красимир Генов обаче колегата му е бил доста разпилян и неориентиран.

Той направи опит да разчете данните от така направения с подставеното лице преглед. По думите му от прегледа почти нищо не му става ясно - имало подчертан интерес на Младенов в областта на кръстта и ингвиналните гънки на пациентката. Имаше еротични нотки според мен в целия този комплексен преглед, заключи доц. Генов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6826 |08.04.2011 Съдебна медицина в колапс, търси помощ от държавата . 3| 5349 |01.04.2011 Педофил се гаврил с 9-годишни в нета . 66| 4949 |25.02.2011 Костов: Цветанов търси в друга посока медиен интерес . 3| 5267 |10.02.2011 Закопчаха педофил, гаврил се с малолетна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads