Реклама / Ads
1| 6377 |25.07.2017 НОВИНИ

Нигяр Джафер: Валери Симеонов да отговаря за демографска политика е подигравка с обществото

.
Източник: БГНЕС
Назначаването на вицепремиера Валери Симеонов с ресор демографска политика е не подигравка, а просто провокация към цялото общество. Това каза в интервю за ”БАНКЕРЪ” заместник-председател на Народното събрание от ДПС Нигяр Джафер.
 
"Няма как да бъдат забравени неговите изявления, пък и поведението му например на границата, и това, което той пропагандираше само допреди няколко месеца. И няма как със сълзи в очите да слушаме обясненията му в залата, че винаги е обичал ромите, че голяма част от неговите служители във фирмите, включително и на управленски позиции, са били от ромския етнос. Той има проблем не просто с ромите, а с това да обясни на цялото общество как си промени позицията", обясни Джафер.

Тя заявява, че ДПС ще воюва срещу участието на Патриотите - националисти. Докато тези, които вкараха Патриотите през официалния параден вход в управлението, не разберат грешката, която направиха. Не само има риск за националната сигурност. Има риск да се обезсмисли дейността на правителството въобще. И докато Борисов не разбере това, че компрометира дейността на правителството, ще продължим. Той обаче е опитен политик и може би ще се опита да отиграе ситуацията така, както направи с Реформаторите. Даде им един куп непопулярни сектори, които искат сериозни реформи и в които Реформаторите се провалиха с гръм и трясък. Говоря за образование, здравеопазване, отбрана. Това е в стила на премиера, който е вече достатъчно опитен играч. Много е възможно в един момент, като види, че се натрупват прекалено много негативи в секторите, които управляват Патриотите, той да преосмисли решенията си. На този етап обаче изглежда като човек, който пази собствения си ореол на принципа - аз се дистанцирам от всичко негативно, което е свързано с дейността на министрите, смята тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6408 |20.07.2017 Драмата „прослужено време“ приключи, Валери Симеонов се извини за идеята . 7| 17392 |13.07.2017 Валери Симеонов предлага да отпадне клас за прослужено време . 5| 5823 |04.07.2017 Валери Симеонов: Във всяко циганско гето да има полицейско управление . 1| 6007 |08.06.2017 Елена Йончева: Обвинението на Валери Симеонов е абсурдно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads