Реклама / Ads
13| 9329 |14.10.2013 НОВИНИ

Николай Марков: България е бомба, ще бъде взривена дистанционно

.
"Моята теза е следната: България няма граница с държава, която има военни действия. Турция не е демокрактична държава, там има режим, пиле не може да премине, там се прави филтър, кой ще премине, къде ще отиде, то е по политическо задание. Там е военна машина, много подредена държава", категоричен бе Марков. По думите му България е бомба със закъснител, която ще бъде взривена дистанционно. Това заяви бившият гард от НСО Николай Марков по bTV.
 

"Не е далеч времето тези политици, които ръководят сега нещата, ще бъдат обявени за национални предатели, защото ислямизацията на България е голям проблем. Полиическите инструменти, които могат да бъдат използвани в момента трябва да бъдат използвани - преговори с Турция, ако трябва да съдействаме финансово, но да не заселваме тези хора в етнически райони, за да не могат да въздействат на населението там", каза още той.


Той коментира и сагата около белия депутатски автобус. Белият автобус с депутатите не беше плод само на МВР, там беше и НСО. И решението затова беше взето от НСО, защото това е решение, което е взимано много пъти от НСО, МВР не знае как се прави, "Това беше най-лошата схема - да вкараш автобуса сред протестиращите, въпреки че МВР имаше информация, че има подготвени хора за провокация", коментира Марков.

Марков разкри, че схемата да се извеждат с автобус депутати и гости на парламента е практикувана ситуация от НСО. "Автобусът обаче никога не е напускал оттам и никога не се е движел в тази посока. Има друг сценарии, но няма да го разкрия. Той е разработен още преди 1997 г. Мога да ви кажа, но не е полезно, защото ще отнема възможността на служителите да се ползват от тази схема, когато имат професионално ръководство", категоричен бе Марков. Според него едно професионално ръководство не може да бъде изненадано в сграда, в която много пъти има отработвани такива ситуации.

"Допускам, че ВИП-овете, които се охраняват съвсем целенасочено се вкарват в тази ситуация. Топката се подава между ръководството на НСО и г-н Бойко Борисов. Не мисля, че за тези събития е имало контакт между Бойко Борисов и Коджейков, но има задание. Категоричен съм, че Коджейков знае как да направи нещата безопасно. Това не е Тодор Коджейков, който аз познавам като професионалист. Вярвам в човека, с който съм работил много години и това не е той и това не са неговите решения", подчерта още Николай Марков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 5305 |14.10.2013 Ген.Кирчо Киров: България е мишена за терористите . 131| 6919 |14.10.2013 Станишев: Моята кауза е да отърся България от ГЕРБ и Борисов . 11| 6319 |13.10.2013 Николай Цонев: ГЕРБ управляваха със сензации . 29| 10280 |13.10.2013 ЦРУ: 2050 г. в България остават под 1,8 млн. българи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads