Реклама / Ads
1| 3763 |29.11.2018 НОВИНИ

Николай Николов: Очевидно кметът Фандъкова не желае да се бори срещу травеститите и хамалите на пл. ”Македония”

.
Явно има някаква по-особена причина или зависимост, нямам друго обяснение за нежеланието да бъде направена работна среща между Столична община и СДВР с цел търсене на начин за разрешаване на проблема, коментира общинският съветник от БСП
 

Кметът Йорданка Фандъкова очевидно отказва да се бори срещу травеститите и хамалите на площад "Македония" и бул. "Христо Ботев". Тази констатация направи общинският съветник от БСП Николай Николов, който е член на Комисията по обществен ред и сигурност в СОС. Преди месец и половина социалистът от район "Красно село" получи обещание от столичния градоначалник да бъде организирана работна среща между представители на Столична община и СДВР с цел търсене на начин за разрешаване на проблема с присъствието на травестити и хамали на площад "Македония" и по бул. "Христо Ботев". То беше резултат от инициарана от Николай Николов подписка през август, която през септември беше внесена в Столична община заедно с питане от общинския съветник по темата. В отговора си по време на сесията на СОС на 11-и октомври Йорданка Фандъкова обеща да направи среща със СДВР. 

"Кметът излъга всичките 1031 граждани, които се включиха в подписката срещу травеститите и хамалите през лятото, коментира Николай Николов. - Председателят на комисията по обществен ред и сигурност в СОС Иван Илиев каза, че приема всеки един от подписите на гражданите като сигнал и по този начин призна, че проблем има. Това се случи, когато внесох подписката в Столична община. Кметът Фандъкова обеща среща със СДВР, за да обсъдим проблема и да потърсим начин да го решим. Така и тя призна, че проблем има. Да, проблем има, но действия за решаването му няма. Среща месец и половина по-късно няма. Няма и изгледи да бъде организирана".

Според Николай Николов, това е пълна незаинтересованост и неглижиране на проблема от страна на управляващите в Столична община. "Те нито искат да чуят гражданите, нито се интересуват от проблемите им, категоричен е той. - Затова смятам в продължение на седмица всяка вечер да заснемам травеститите по бул. "Христо Ботев". След това ще качвам снимките в профила ми в социалната мрежа и ще тагвам страниците на СДВР и на кмета Фандъкова. За да ги подсещам, че има беззаконие в центъра на София".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4420 |09.11.2018 Николай Николов: ГЕРБ ще остане в историята с ”видим резултат” закрито 142-годишно училище в София . 2| 7208 |05.11.2018 Уволниха дисциплинарно като преподавател зам.-министъра на правосъдието проф. Николай Проданов . 0| 5189 |30.10.2018 Николай Радулов: Свободните места в МВР трябва да се запълват с качествени хора . 0| 3753 |12.10.2018 Николай Николов се включва в нова инициатива на гражданите от ”Овча купел” срещу презастрояването

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads