Реклама / Ads
0| 4279 |31.03.2016 НОВИНИ

Новостите в лабораторното оборудване и измервателната техника само на Булконтрола 2016

.
Новостите в контролно-измервателната апаратура, електроапаратурата и лабораторното оборудване бизнесът ще открие на 44-ото издание на единственото изложение за сектора БУЛКОНТРОЛА 2016. То ще се проведе от 5 до 8 април в Интер Експо Център паралелно с изложението за индустриална техника MachTech&InnoTech Expo.
На БУЛКОНТРОЛА  тази година водещи компании ще представят най-съвременни технологии за анализ на токопреносни мрежи, системи за диагностика на трансформатори, уреди за мониторинг на електромагнитни полета. Част от фирмите се фокусират все повече в индустриалната метрология, качествения контрол и автоматизацията.
На БУЛКОНТРОЛА 2016 много компании залагат на иновативни оптични измервателни системи. Сред многообразието от нови решения ще бъдат предложени и системи за анализ и мониторинг във водния сектор, уреди за приложение в екологията. На изложението ще има разнообразие от продукти за измерване на място или в лаборатория.  Бизнесът ще открие още нови решения за мониторинг на температурата и налягането. Клиенти и партньори ще могат да наблюдават демонстрации на иновативни и успешни продукти - лазерни следящи системи, електромагнитни дозиращи помпи, индустриален компютърен томограф и много други. Използването на бъдещи защитни системи, системи за мониторинг и контрол е задължително във всички сектори на икономиката, именно те променят бизнеса всеки ден.

През 2016 г. посетителите може да очакват трансфер на технологии и иновации, както и полезни за бизнеса инициативи. До 31 март бе срокът фирмите да се регистрират  в традиционните двустранни срещи между български и чуждестранни компании. B2B MatchMaking срещите създават успешни партньорства, условия за търговско коопериране и съвместно участие в европейски проекти. Те се организират за четвърта година от Интер Експо Център, Българска стопанска камара и Enterprise Europe Network - най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес. Миналата година се проведоха 170 срещи с компании от Холандия, Белгия, Тунис, Испания, Турция, Сърбия и др., коментира управителят на Интер Експо Център  Ивайло Иванов.

Участието на нови търговски компании и повече български производители увеличи почти двойно компаниите, които ще се включат на водещото в индустрията изложение MachTech&InnoTech Expo тази година. От 5 до 7 април ще се проведе и 10-oто юбилейно издание на водещото изложение за водния сектор ВОДА СОФИЯ.
Повече за новостите и съпътстващата програма на БУЛКОНТРОЛА може да научите на https://bulcontrola.com/bg.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4108 |25.03.2016 Дават над 5 млн.лв. за оборудване на МВР . 0| 4766 |24.03.2016 Атанас Атанасов: Оборудването и средствата за комуникация в МВР са трагични . 10| 5640 |04.09.2015 Синдиците на КТБ разпродават за "без пари" оборудването на ТВ7 . 1| 4425 |11.01.2015 МВР показва новото си оборудване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads