Реклама / Ads
19| 4764 |20.05.2009 НОВИНИ

Обявяват ТОП 10 на корумпираните кметове

.
Яне Янев
Това е първият от обещаните списъци „ТОП 10" на корумпираните кметове. Ще изгоним политическите партизани след изборите, обеща Янев и добави, че Синята коалиция е коалиция на оцеляването.
 

Гарван гарвану око не вади у нас, едни и същи корупционни схеми са се развивали от всяко едно правителство и са се покривали от следващото, което е продължавало тази линия, обяви по БТВ Яне Янев, лидер на РЗС.
Най–вероятно аз, като лидер на партията, ще водя листата в моя роден край и тогава ще видим кой ще надделее, обяви той.
Ще изгоним политическите партизани след изборите, обеща Янев и се обърна към всички управляващи, които бързат да правят нови назначения, „да не си правят илюзии, че някой ще им търпи корумпираните типове, които искат да бламират следващото управление”.

Не се споразумях със сините, защото при тях няма перспектива, а само се говорят неща от миналото, без да има визия за управлението на България. Хора, които не разговаряха помежду си години наред, като Костов и Михайлова, сега се прегърнаха, за да оцелеят. Синята коалиция е коалиция на оцеляването, на ликвидационния съвет, унищожил автентичната десница, дословно квалифицира Янев. Темата Иван Костов от политическа гл. т. не е интересна, защото там няма потенциал, заключи той.

„Ще бъдет ревизирани незаконно придобитите имоти ще бъдат върнати на държавата!”, зарече се лидерът на РЗС. В балканска държава като нашата членството в ЕС е само де юре, но не и де факто, каза още той.

Партия „Ред, законност и справедливост" ще представи днес своята задача номер 1 за следващия управленски мандат. Това е борбата с корупцията и търсенето на отговорност от виновниците. От 11 часа в пресклуба на РЗС на ул. в София партията на Яне Янев обявява първия от обещаните списъци „ТОП 10" на корумпираните кметове. Това са местни  феодали, от които РЗС ще иска отговор за заграбеното от тях. Ще бъдат представени и следващите стъпки на партията за декриминализация на управляващия елит на прехода.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 26657 |09.01.2009 20 депутати, 41 съдии, 32 - ма кметове и още 20 прокурори с неверни данъчни декларации . 27| 5533 |27.08.2008 М. Кунева: Корумпираните у нас не са повече от 200 души. Уау! . 0| 5208 |24.01.2008 20 военни загинаха в самолетна катастрофа в Полша, обявяват траур . 4| 11452 |09.11.2007 ДПС с най-много кметове – агенти на бившата ДС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads