Реклама / Ads
1| 3024 |09.11.2022 НОВИНИ

Осъдиха 33-годишна за плисване на питие в лицето и удар по управителка на заведение

.
В бързо производство 33-годишната подсъдима бе призната за виновна по повдигнатото й обвинение в причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на управителка на заведение по крайбрежната алея в гр. Варна.
 

Инцидентът е от следобедните часове на 25-ти октомври. Тогава подсъдимата консумира алкохол в заведението в зала за пушачи, оградена със стъкла и отворена към морето заедно със свой познат. След известно време тя отишла до бара и поискала да бъде включен климатика, тъй като й било студено.

 

Управителката обяснила, че не е възможно да пуснат устройството при отворена навън зала, но й предоставила одеяло. Малко по-късно подсъдимата се придвижила до вътрешното тяло на климатика и сама го включила. Впоследствие той бил спрян от персонала. По-късно 33-годишната клиентка отново демонстративно отишла сама и го включила. Играта на котка и мишка повторили няколко пъти.

 

Подсъдимата се разгневила, на няколко пъти на висок тон заявила, че храната е боклук и ще се оплаче на контролните органи, върнала една от порциите и независимо от получените уверения, че няма да бъде включена в сметката, продължила да се държи обидно.

 

На тръгване, преминавайки покрай бара, подсъдимата плиснала в лицето на управителката на заведението остатъка от питието си, след което я ударила силно в лицето, като междувременно съборила на пода телефона на един от барманите, който понечил да заснеме случващото се.

 

Сигналът за нападението е подаден от персонала с паник-бутон и чрез обаждане към тел.112. На място пристигнали охранителен и полицейски екип. В резултат на нанесения по хулигански подбуди удар, пострадалата получила лека телесна повреда, изразяваща се в кръвонасядания по лицето и в областта на очния клепач, обусловили болка и страдание.

 

33-годишната жена е с чисто съдебно минало. Варненският районен съд я освободи от наказателна отговорност, като й наложи административно наказание – глоба, в размер на 1000 лева. В нейна тежест са и направените разноски по делото. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3133 |07.11.2022 Пл. Бобоков и Пл. Узунов пак осъдиха прокуратурата за бездействие. Некадърност или поръчка са били обвиненията . 6| 6381 |11.10.2022 Радев се събуди! Деветима президенти, сред които и нашият, осъдиха избиването на цивилни в Украйна . 0| 2768 |23.09.2022 Осъдиха на смърт бивш китайски министър заради подкуп и други престъпления . 0| 2765 |17.09.2022 ЕС, САЩ и Франция осъдиха руските жестокости в Изюм

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads