Реклама / Ads
3| 2661 |01.03.2023 НОВИНИ

Първи коментари на партиите след жребия на ЦИК

.
”Номер 1 всичко говори само за себе си, няма нужда от нумерология, всичко е ясно. Нека да не разчитаме на социологията, през последните години не съм видял нито веднъж социологията да познае. Така че ние си вървим напред. Не случайно сме на 130 години. Знаем какво да направим, можем да го направим. Най-важното за нас е спокойствие, мирът и доходите на гражданите”, това каза Борслав Гуцанов от БСП

Той подчерта, че през последните парламенти БСП вече единствената партия, която успя да постигне безплатни учебници за децата, вдигането на пенсиите и минималната работна заплата, все неща, за които се говореше, но никой не смееше да ги направи.


"Надяваме се да бъдем в една ползотворна, позитивна кампания, така че след това печеливши да бъдат на първо място българските избиратели, каза от ДПС след изтеглянето, което определи за тях бюлетина №13. ДПС никога не си е поставяло за цел да бъде в управлението с една или друга политическа формация, а винаги да бъде част от управлението. Това е стремежът на всяка политическа партия и аз се надявам, че българският избирател ще ни даде възможността да участваме в управлението на страната, казаха от ДПС.


"Явяваме се обединени на изборите на 2-ри април, за да ги спечелим. "ПП+ДБ" с номер 12 ще бъде на първо място и това е победа не за нас, за една нова, модерна България. Тя заслужава да бъде модерна страна и има как това да бъде постигнато с правилните стъпки в правилната посока. Ние ще отстояваме една България, в която има справедливост, влезли сме в еврозоната, имаме модернизирана армия и реформирана прокуратура, каза от името на обединението Надежда Йорданова.


"Имаме номер 8, а това означава победа. Ние ще бъдем заедно и единни до безкрай", каза депутатът от ИТН Любомир Каримански.


"Това е просто число. По-важното е друго - по-важното е тази епоха на експерименти да приключи и републиката да бъде управлявана от хора с опит, професионалисти. От две години и държавата, и обществото са жертва на поредица от неуспешни експерименти, организирани от лаборанти със съмнителна квалификация. Най-важното е да има политическа воля след изборите да има ясно мнозинство и да се формира правителство, което да работи и да носи отговорност", каза от името на изтеглилия номер 3 ГЕРБ, Томислав Дончев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 2827 |01.03.2023 ЦИК определи номерата на партиите и коалициите в бюлетината за изборите . 0| 2690 |01.03.2023 Стават ясни номерата, с които партиите ще се явят на изборите . 2| 2628 |27.02.2023 Сметната палата: За дарения към партиите над 780 лв. задължително се обявява произходът им . 2| 2840 |26.02.2023 Пристигнаха първите самолети с европейска хуманитарна помощ за пострадалите от трусовете в Сирия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads