Реклама / Ads
4| 10814 |22.02.2010 НОВИНИ

Погребват Славка Найденова и синът й Пол в Мировяне

.
Славка и Филип на сватбата им, зад тях се вижда Пол
Славка Найденова и синът й Пол ще бъдат погребани във вторник, 23 февруари. В неделя вечерта ковчезите с телата им пристигнали на летище София със самолет от Вашингтон.
 

Това съобщи за Frognews.bg баща й Павел Найденов. Тленните останки на сестрата на създателя на Мултигруп Илия Павлов и малкият Пол се забавили десетина дни заради снежните виелици в щата Вирджиния и отложените полети.
Преди седмица в малка православна църква в американската столица Дарина Павлова, съпруга на Илия Павлов, събрала приятели и познати на семейството да почетат паметта на Славка и Пол. Присъствали и децата на Илия Павлов, които много обичали Полчо, както го наричат в семейството.


Опело ще се отслужи в столичния храм „Свети Седмочисленици” във вторник. След това близки и роднини ще изпратят майката е детето в последния им път до Мировяне.

„Ще ги положим до гроба на майка й, съпругата ми, която почина рано от инсулт, сподели Павел Найденов. Много ми е тежко, не знам как ще я карам оттук насетне... На 7 март се навършват 7 години от смъртта на сина ми Илийчо, сега погребвам дъщеря и внук... Каква е тази орисия...”, - тъжно реди Найденов.

Славка Найденова и 8-годишният й син Пол Уилсън бяха намерени мъртви в американския град Дейл сити, щата Вирджиния на 3 февруари 2010 г. Телата на двамата са били открити малко след 23 ч. местно време в понеделник от съпруга на Найденова – Филип и негов приятел.

Полицията в окръг Арлингтън, САЩ е арестува 47-годишната Наталия Уилсън по обвинението, че е извършител на двойното убийство на 41-годишната Славка Найденова и осемгодишния й син Пол Уилсън. Според служителите на реда Наталия Уилсън е познавала жертвите. Тя е настояща съпруга на бащата на момчето Лестър Уилсън, който е първия съпруг на Славка. Убийството най-вероятно е извършено от ревност, тъй като Наташа се дразнела, че Лестър ходи да вижда сина си. Лестър е етиопец. Той живеел със Славка на семейни начала, нямали брак, но припознал детето. След раздялата им се оженил за рускинята Наталия.

Преди две години Славка се омъжи за българина Филип Николов.

Славка е родена на 29 февруари във високосната 1968 г. Изчислено е, че шансът бебе да се появи на бял свят на тази дата е едно към 1400. Хората, родени на 29 февруари, се отличават с изключителни дарби, смятат астролози. Славка обичала да рисува. Сигурно това е оказало влияние да избере професията ландшафтен инженер.
От година и половина Славка, Пол и съпругът й са в САЩ. Тя се грижела за домакинството, а Филип се хванал на работа. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 15360 |15.02.2010 Синът на Петканов във фирма на Трактора, магистратът се крие от медии . 24| 9139 |04.02.2010 Убийцата на Славка и Пол направи пълни самопризнания . 1| 5540 |04.02.2010 Р. Пенева: Славка не познаваше убийцата си . 42| 28260 |03.02.2010 Дарина Павлова звъни на Павел Найденов за смъртта на Славка и Пол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads