Реклама / Ads
2| 6496 |25.09.2017 НОВИНИ

Рашидов започна дело репресия срещу проф. Минеков*

.
Проф. Минеков
Вежди Рашидов, като главен Мултак на управляващата ни мафия, съди професор Велислав Минеков, че го нарекъл ”мултак” ! Главният прокурор и наместник на мафията - Цацаров е заявил, че лично ще се погрижи Минеков да бъде смачкан! Това написа на интернет страницата си Георги Георгиев от Гражданско движение „Боец”.
 

Това дело НЕ Е за обида и клевета. Защото не Минеков, а самият Рашидов казва публично -"по-добре мултак отколкото калтак" приемайки наградата си за "Главен Мултак на Републиката"! Това дело е чиста форма на РЕПРЕСИЯ срещу един от най-силните представители на гражданското общество в България! Така действа мафията. Така действат диктаторите - мачкат свободните и непримиримите, за да заглушат гласа им и да вкарват страх в сърцата на останалите! Виждаме го в Турция. Виждаме го и в България!


И този удар не е само срещу теб, професоре! Този удар е срещу всички ни! Познавам те и знам, че не могат да те откажат и ти ще продължиш битката за правда и справедливост! Но, ако теб ударят, хиляди други ще бъдат смачкани. Това е знак към всеки, позволяващ си да говори Истината! И сега е важно да покажем на всички тези хора, че имаме сили да се борим с дебелите! Че обществото ни цени и пази Свободните! Че можем да се защитаваме! Че можем да побеждаваме!


БОЕЦ заставаме до теб и ще те подкрепим със всичките си сили, а чрез теб ще браним правото си да говорим Истината! Правото си да се борим за Справедливост и възмездие! Така, както застанахме и до хората от „Дунарит” и „Емко”, до Манол Глишев, до отец Рафаил-Росен Стефанов и до други достойни българи в справедливите им битки срещу мафията! Така, както и мнозина застанаха до нас в нашите битки срещу мафията!

 

Защото това е обща битка!
Гражданите срещу мафията!
Гражданите срещу мултаците и ченгетата!
Гражданите за Истината и Справедливост!
За да си върнем държавата, приятелю!
С теб сме!

 

*Заглавието е взето от текста на "Боец"

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3748 |25.09.2017 Делото за продажбата на ”Царските конюшни” отложено за декември . 1| 4203 |25.09.2017 ВКС отложи делото на Брендо за пране на пари заради болест на бившата му балдъза . 0| 4012 |23.09.2017 Започна референдумът за независимост на автономния район Кюрдистан . 1| 3683 |20.09.2017 Тръгва делото за атентата в Сарафово

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads