Реклама / Ads
0| 4442 |10.07.2018 НОВИНИ

Потвърдиха: Роналдо е в тима на „Ювентус“

.
Кристиано Роналдо
Петкратният носител на ”Златната топка” Кристиано Роналдо официално премина в тима на ”Ювентус”. От досегашния му клуб ”Реал” Мадрид потвърдиха трансфера.
 

От испанския клуб излязоха със съобщение, в което заявяват, че на база желанието на играча са се съгласили да продадат португалския футболист на "Ювентус".

 

„Реал" Мадрид иска да изрази своята благодарност към един играч, който помогна на отбора да бъде един от най-добрите в света и бе част от едно от най-ярките времена в историята на нашия клуб и на световния футбол“, се казва в съобщението на „кралете“, цитирано от НТВ.

 

 „Отвъд завоюваните титли, спечелените трофеи и постигнатите резултати в областта на футбола през тези девет успешни години, Кристиано Роналдо бе пример за всеотдайност, работа, отговорност, талант и прогрес.

 

Той също така се превърна в топ голмайстор в историята на "Реал" Мадрид с 451 гола в 438 мача. Спечели общо 16 титли, включително 4 трофея от Шампионска лига, 3 от които последователни и 4 през последните 5 сезона. На индивидуална основа с фланелката на Реал Мадрид той спечели 4 „Златни топки“, 2 награди „The Best“ и 3 „Златни обувки“, сред много други награди.

 

За "Реал" Мадрид Кристиано Роналдо винаги ще бъде един от неговите велики символи и уникален пример за следващите поколения. "Реал" Мадрид винаги ще бъде твоят дом“, завършва съобщението на испанския гранд.

 

„Искаме да изразим благодарността си към един футболист, който доказа, че е най-добрият в света и беляза един от най-великите периоди в историята на нашия клуб и в световния футбол. "Реал Мадрид" винаги ще бъде твой дом“, пише в официалното съобщение на сайта на "Реал".

 

От Кралския клуб не оповестяват трансферната сума. Все още не са ясни и детайлите около договора на португалеца с "Ювентус", но се очаква той да подпише контракт за четири години и да получава по 30 милиона евро на сезон.

 

Трансферната сума е 105 милиона лева, съобщи БТА, като се позова на официално съобщение на "Ювентус", с което се оповестява преминаването на Роналдо в "старата госпожа".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3526 |10.07.2018 Подготвя се спасяването на последните петима от тайландската пещера . 0| 4882 |05.07.2018 Роналдо става бианконер на 7 юли . 0| 4562 |04.07.2018 Пълна лудница! Ювентус брои 300 млн. евро за Роналдо . 1| 3725 |28.06.2018 Правителствен самолет се разби в Индия, петима загинаха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads