Реклама / Ads
0| 6226 |28.05.2007 НОВИНИ

Предстоящи събития на 29 май

.
Депутатите се връщат на работа; Съюзът на свободните демократи заседава извънредно; разискват безплодието у мъжете; разбулват заблуди за наркотиците; правят вечер на кариерата.
 
Президентът Георги Първанов ще посети Република Черна гора. Той ще вземе участие в международна конференция на тема “Югоизточна Европа и Европейския съюз”.

Народното събрание ще проведе извънредно пленарно заседание от 14.00 часа.

От 11,00 часа в Министерството на околната среда и водите  ще се състои работна среща за обсъждане на проектозакона за екологичната отговорност, в която ще участват и представители на бизнеса.

Извънредна пресконференция на ръководството на Съюза на свободните демократи ще се проведе от 13.00 часа в София прес.

Заместник-министърът на труда и социалната политика Иванка Христова ще открие от 14.30 часа, в зала 9 на Националния дворец на културата, семинар на тема „Откритият метод на координация по социална закрила и социално включване.

На 29 и 30 май т.г. в хотел „Централ Форум” ще се проведе конференция на тема „Социалната политика в предприятията от химическата промишленост”. Организатори на форума са Българската камара на химическата промишленост (член на БСК), Национална федерация на труда „Химия и индустрия” към КНСБ, Национална федерация „Химия” към КТ „Подкрепа” и Фондация за повишаване на социалното доверие. Откриването е от 14.00 часа.

Кампания за профилактика на безплодието при мъжете ще бъде представена на пресконференция в БТА от 10.00 часа.

Началото на национална дарителска кампания "Надежда за деца, лишени от родителски грижи" ще бъде представено на пресконференция в БТА от 11.00 часа.

Семинар на тема “Заблуди, свързани с употребата на наркотиците” ще се проведе от 10.00 часа в 139 основно училище "Захарий Круша". Дискусията Това е поредната среща, организирана от Фондация АНТИДОТ със съдействието на Фондация ХАНС ЗАЙДЕЛ – Германия. Партньор в програмата е Дирекция “Пресцентър и връзки с обществеността” на МВР. Дискусията е открита за журналисти.

Организираната от омбудсмана на Република България конференция на тема „Правото на добро управление - отвъд пожеланията и декларациите (децентрализация, прозрачност, отчетност)” ще се проведе в зала 6 на НДК от 13.00 ч.

Международна конференция по микрофинансиране ще бъде представена от 10.00 часа в хотел Принцес в Зала Европа

От 11.00 ч. в залата на 11 етаж на сградата на КНСБ ще се състои пресконференция по повод на Детския етнофестивал.

На 29 май от 18 ч. в зала № 7 на Националния дворец на културата Фондация КОМ и проф. Божидар Димитров ще представят книгата “Българската християнска цивилизация и българските манастири”. Събитието е част от календара на Дванадесетия фестивал на изкустватта.След представянето авторът ще дава автограф.

Закуска за журналисти от 10.15 часа в зала № 42 в сградата на новия Учебен и информационен център на НИП. В закуската ще участват Майкъл Фриц, директор на мисията на ААМР в България, и Джийн Гибсън, завеждащ отдел “Демократично развитие и местно самоуправление” в ААМР.

От 17 часа в клуб “Мотто” на ул. “Аксаков”, 18 РФИ- България организира дебат на тема: “Висшето образование: качество и на каква цена?”.

Първото национално състезание за най-добър автобусен шофьор на годината ще бъде представено от 11 часа на пресконференцията на списание “Автобуси & микробуси” в София прес.

Изпълнителна агенция “Национален филмов център” ще проведе пресконференция от 11.00 часа в зала Матти’д, над кино “Люмиер”.

Представители на български фирми-производители и вносители на хотелско оборудване ще участват в практически семинар на тема „Европа и съюзите. Хигиенни наредби и изисквания в бранша “ от 13.00 часа в заседателната зала на Координационното бюро на ГТЦ, Посолство на Германия, ул. “Фр. Ж. Кюри” № 25A

ВМРО организира пресконференция от 12 ч. в клуба на ВМРО на ул. " Охрид " №19.

Министерството на финансите и Българската стопанска камара организират семинар в хотел "Шумен", посветен на усвояването на Европейските структурни фондове. Семинарът е в рамките на кампанията "Бъдете активни" на Министерството на финансите.

„Вечер на кариерата” организира от 18 ч. в хотел „Реверанс” във Варна екипът на световната франчайзингова мрежа за недвижими имоти ERA, която е с централа в САЩ.

Областният съвет по етническите и демографските въпроси ще заседава от 11.00 ч., в заседателната зала на Областна администрация – Видин. Основната тема в дневния ред на заседанието е “Социалното подпомагане в област Видин”.

"ФН"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 0 |28.03.2024 След дъжд качулка: . 0| 9 |28.03.2024 Антикорупционният фонд иска цялото ръководство на МВР да бъде разпитано за Нотариуса . 0| 235 |28.03.2024 Полските служби за сигурност са разбили руска шпионска мрежа . 0| 321 |28.03.2024 Шефът на БНБ след срещата с президента: Банката не бива да се въвлича в политическия процес

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads