Реклама / Ads
2| 3996 |20.02.2023 НОВИНИ

Астролог прогнозира нови земетресения: Вранча може да ни изненада всеки момент. Да вярваме ли на мрачните предсказания?

.
Източник: Facebook
Прогноза за нови земетресения до средата на март направи астрологът и физик Филип Филипов.

Една от причините за това е свръхмощното избухване на Слънцето от клас Х2.2 малко преди Новолунието и мощната фигура с участието на 8 планети. Тези дни действа много силна космическа фигура между Слънцето, Сатурн, Луната, Плутон, Венера, Нептун и Селена, пише той във Фейсбук.

 

„Навлизаме в периода, когато Гравитационната енергия спрямо Земята ще се повиши значително поради струпване на повечето планети в сравнително тесен отсек от гледаната от Земята Слънчева система. Това най-вероятно ще донамести вече сериозно разместените разломи.

 

След това чисто астрологически, Луната ще съвпадне с няколко планети, които пряко имат отношение към земетръсите и по този начин, тя ще активира допълнително опасните процеси“, предупреждава астрологът.

 

„Нещата ще кулминират, когато ще се реализира Новолуние с участието на една от главните планети на земетресенията - Сатурн. И в края на месеца Луната ще направи три последователни затъмнения, което допълнително ще насочи още сложна енергия към Земята“, подчерта той.

 

Според него това е едно от най-мощните за последните около 20 години слънчеви изригвания, потвърждаващо думите му, че предстоят нови все по-мощни избухвания от Слънцето. 

 

„Не трябва да се допуска паника и излишни страхове, независимо, че навлизаме в период на критична опасност. Тези прогнози се правят само с цел да се намали риска за хората, нашата държава и съседите ни, които вече пострадаха значително“, уверява Филипов.

 

Последното зимно новолуние, за което пише той, се очаква на 20 февруари. То ще има голяма магическа сила.

 

„От началото на годината има цяла поредица от силни слънчеви изригвания и те ще зачестяват както прогнозирах в мое ТВ участие, правено преди Рождество и излъчено на 1.01. Там обяснявам, че редица самозабравили се индивиди, които искат да манипулират цялото човечество ще бъдат сериозно изненадани през 2023 от мнението на Слънцето, като живо същество, изявяващо Действията на Господа по цялата Земя и Слънчева система“, разказва физикът.

 

„В такива моменти, когато Венера, Нептун и Селена са в много силна връзка със Слънцето, това е перфектен момент за проява на висшата любов, освобождение от кармата чрез милосърдие и състрадание, подкрепа на хората в трудни моменти, връзка с живота на Бога във Вселената и Слънцето, развитие на интуицията и връзката с чувствата на Христовите ангели, работа в областта на психологията и подкрепа на висшето в човека и цялото човечество“, добавя той.

 

Ако човек, не иска да се развива в описаните нива, отклонява тези висши импулси от своето съзнание и дори ги потиска, то тази мощна космическа енергия от Божествен порядък, проявена от слънчевото избухване може да създаде редица проблеми на здравословен, емоционален, ментален и психически план, защото тази Божествена енергия идва при нас и ако хората й се противят, те създават голямо съпротивление и „кабелите“ на организма могат да прегорят от голямата енергия, която си протича с или без наше желание“, обяснява астрологът-физик. 

 

„Ето защо, в такива моменти човек, трябва да е в медитация и молитва, да мисли за велики и Божествени неща, да развива своята интуиция и единство с Бога с помощта на своя Ангел-хранител и да се опита да прилага колкото се може по-съзнателно Божествените импулси към добродетелност. Добре е също така да се пие повече вода, да се разрежда кръвта по естествен начин и да се отвежда излишното електричество извън тялото чрез контакт на стъпалата със Земята и по-чести душове“, добавя той.

 

„За съжаление, това най-мощно до този момент от началото на годината Слънчево избухване, ще активизира още повече Сеизмичните процеси по лицето на Земята и то не само около Европа, а и към двете Америки. В идващия Нов лунен месец ще видим още много сериозни земетресения и вече дадох прогноза за това, като ще се постарая да дам и нова информация, ако има такава.

 

Новото в случая е, че Слънцето ще активизира още повече Магнитното поле на Земята и това ще провокира още по-мощна сеизмична активност. Ето защо, е необходимо да се управлява лични риск и рискът към близките, чрез инструментите, които съм създал за целта“, предупреждава Филип Филипов. 

 

„След като гигантските земетресения в Турция реализираха огромно освобождаване на енергия, което дестабилизира сеизмичното равновесие на Балканите и Турция, и след като в Румъния се случиха силни трусове, се оформи един вектор между двете области, показан на графиката с виолетова линия.

 

Тази линия създава сериозна опасност спрямо точка 1, а в точки 2, 3 и 4 могат да се реализират нови земетресения в резултат на търсенето на ново равновесие от напрегнатите плочи.

 

В точките 5 и 6 може да има косвено влияние на същия този процес. Всички тези области бих оценил с код червено“, пише той.

 

„Относно България за съжаление вече навлизаме в код червено, защото процесите в Румъния показаха активизиране на старо огнище, което може да провокира процеси в точка 7. В точка 8 или по протежението на трите разломни линии маркирани в черно са възможни земетресения, но както обясних, рискът е значително по-малък от колко в областите маркирани от 1 до 6“, обяснява астрологът-физик. 

 

„Трябва да се отбележи фактът, че всички реализирани земетресения до този момент са сравнително плитки, а Вранча като много опасен източник, реализира събития от много голяма дълбочина и не би трябвало да е пряко свързан с трусовете до момента.

 

Вранча, обаче си е Вранча и тя може да ни изненада всеки момент със земетресение от 7 или дори 8 М по Рихтер, които ако се случат ще има поражения в цялата зона от Москва, Белград и Истанбул, като България в такъв случай ще бъде значително засегната“, добавя той.

 

„Изключително важно е, че ако Вранча се готви да направи големи поражения, Земята ще започне да излъчва в Румъния и Северна България газ радон в значителни количества. Нашата държава и Румъния следят тези данни и сеизмичните институти, както и Службите за защита на населението са длъжни да дадат на време информация за това“, подчерта Филипов. 

 

„На 18.02 +-1 ден се реализира първият опасен модел, който може да реализира събития спрямо крива линия преминаваща през Тимишоара, Белград, Месина и Триполи. Този модел оценявам с код оранжево. Друга опасна област преминава през Сочи, Малатия, Дамаск и Йерусалим“, пише той.

 

„Новолунието на 20.02 +-2 дни показва, че цяла Източна Турция и нейните съседи са под код червено за целия идващ Лунен месец. Същото това Новолуние показва и сериозна опасност за крива линия, преминаваща през Крим, Анкара, Кипър и Кайро, като за съжаление Хърватия и Италия са засегнати от друга линия, преминаваща директно през Рим“, добавя той.

 

„На 23.02 се реализира Юпитерово затъмнение от Луната, което за съжаление показва опасност за западните ни съседи, като 17 и 21 изт. меридиан +-2 градуса заедно с диагонална линия, свързваща Загреб и градове северно от Неапол. Налице е код оранжево за 23.02+-1 ден“, предупреждава астрологът. 

 

„На 25.02 се реализира Ураново затъмнение от Луната, което е доста опасно, защото засяга с линията Вранча, Истанбул и Дамаск. Налице е също код червено за 25.02+-1 ден“, добавя той.

 

„Новолунието и двете особени Лунни затъмнения, могат да реализира трусове на 27.02, 7.03 и 15.03 +- 2 дни спрямо описаните за тях линии и оценявам риска за тези дати с код червено“.

 

Публикацията е на астролога и физик Филип Филипов. 

 

ФрогНюз припомня, че засега, дори и учените не могат да предвидят земетресенията със сигурност. 

 

Вместо това геолозите правят най-добрите си предположения в „карти на опасностите“, където изчисляват вероятността от земетресение в рамките на няколко години. Това обаче не осигурява нивото на прогнозиране, необходимо за предоставяне на ранни предупреждения на обществеността, за да им позволи да се евакуират или да се приютят.

 

 Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2961 |20.02.2023 11 нови случая на COVID-19. Без починали за денонощие . 1| 2762 |19.02.2023 Гърция се страхува от нови бежански вълни. Ускорява изграждането на стена по границата с Турция . 17| 2965 |19.02.2023 Генерал Ходжис прогнозира, че е възможно Украйна да си върне Крим до края на лятото . 0| 3002 |19.02.2023 25 са новите случаи на Ковид-19 в страната

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads