Реклама / Ads
48| 4516 |10.11.2021 НОВИНИ

Проф. Коста Костов: Ще нарасне броят на фалшивите тестове за антитела

.
Проф. Коста Костов
”Ще нарасне броят на фалшивите тестове за антитела. Новият хитов подарък за рождени и именни дни става фалшивият зелен сертификат”. Това предупреди пред ”Марица” пулмологът проф. Коста Костов, който е национален консултант по белодробни болести.
 

Той припомня, че в края на октомври излезе изследване на Евростат, което показа, че над 70% от хората у нас признават, че нищо не разбират от наука.

„Процентът на хората, които нищо не разбират от наука у нас няма да се промени. Той е свързан с тези, които са готови да си купят фалшиви сертификати. Брънка от това са зелените сертификати менте, които сега се дават като подарък на именни и рождени дни. Гостът поръчва сертификат на името на домакина и му го връчва. Вместо картина, книга или диск с хубава музика – фалшив зелен сертификат! И това е много ценен подарък!”, описва абсурда проф. Костов.

 

Според професора, деморализацията в обществото, при която се търси лесния път ще продължи да се задълбочава у нас. „Броят на зелените сертификати у нас многократно, подчертавам многократно, надвишава броя на ваксинираните хора. Това е ясен сигнал, че нещо се случва”, каза професорът.

Според видния български пулмолог сега ще нарасне броят на фалшивите тестове за антитела.

 

„Представете си какво чудо ще настане с лабораториите с антителата! Ще се наложат критерии, които изискват високи стойности на антителата и ще се дават пари да се трансформират показателите на тестовете”, каза проф. Костов. Предполага, че винаги ще се намерят служители в лабораториите, които да се изкушат и да подменят показателите за антителата.

 

„Ние се движим с няколко десетилетия назад от Европа. Макар да влязохме в евросъюза, ние знаехме, че не заслужаваме това място. Колкото повече стоим в ЕС, толкова повече се отдалечаваме от него”, каза проф. Коста Костов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 3706 |10.11.2021 Проф. Ивайло Дичев: Четвърти поред избори е по-опасно от правителство на ГЕРБ и ДПС . 20| 3095 |10.11.2021 Проф. Огнян Кунчев: Ако не се ваксинираме, вълните ще продължават до безкрай . 8| 3286 |10.11.2021 Проф. Ива Христова: Зелените сертификати за антитела са заради хората извън системата . 12| 3043 |10.11.2021 Проф. Радка Аргирова: Зеленият сертификат за антитела беше важен за работещите в здравната система

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads