Реклама / Ads
11| 6703 |28.10.2022 НОВИНИ

Радостин Василев: Зам.-председател на ДПС ме помоли да се откажа от спортната комисия

.
Радостин Василев Източник: стоп кадър
Един от заместник-председателите на ДПС ме помоли да се откажа от спортната комисия. Когато в парламентарната група решим да го изясним, ще го направим публично. Споменах обаждане от президентството, не съм споменавал думата „президент“.
 

Това каза по bTV Радостин Василев.

 

Той обясни, че в лично качество за него не е важно да бъде председател на парламентарната спортна комисия и това не е самоцел. А причината от ПП да настояват това да се случи е аргументът, който им е бил представен.

 

„Няма мнозинство, за да бъда избран за председател, е най-простият отговор, както нямаше и мнозинство, което да избере Никола Минчев. От моята уста „камили“ и „интриги“ не са се чули“, коментира Василев в отговор на Карадайъ и Румен Радев, които използваха тези думи.

 

„Във вторник вечерта ни бе предоставен списък с комисиите, които ще оглави „Продължаваме промяната“. Тази по спорт бе разменена за тази по екология. В сряда бях повикан от водещите лица в ДПС и ми беше казано, че трябва да се откажа, че не трябва да влизам в тази битка. Аргументът беше, че е имало обаждане от президентството. Заради този аргумент взехме решение да не се отказваме от тази комисия"

 

"Проведохме втора среща с колегите от ДПС. Тогава с мен беше и Кирил Петков. Карадайъ каза, че е поел ангажимент и няма да отстъпи. Критикуваше други двама представители на ДПС, че изобщо са гласували тази комисия да дойде в „Продължаваме промяната“, каза Василев.

 

Той бе категоричен, че никога не си е позволявал да обижда или обвинява някого, без да има доказателств и че е готов да се подложи на детектор на лъжата. 

 

„Ще поема цялата отговорност да казвам истината“.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3207 |28.10.2022 Асен Василев: Съгласен съм с президента, НС не е за създаване на интриги . 3| 3113 |27.10.2022 Лечева VS. Василев: Служебната министърка отрече да е звъняла на ДПС . 12| 7783 |27.10.2022 Радостин Василев: Радев и Лечева звъннали на ДПС, за да ме посъветват да се откажа от спортната комисия . 9| 5813 |26.10.2022 Илиян Василев: В тази остра конфронтация няма място за експертно правителство

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads