Реклама / Ads
15| 6541 |03.07.2009 НОВИНИ

Кр. Райдовски: Станишев се обзаведе с кръг „ГСР”, оцеля заради НДСВ и ДПС

.
Има приятелски кръг около премиерът Сергей Станишев, който ползва властта за лично облагодетелстване. И докато при кабинета Жан Виденов кръгът „Орион” бе някакъв мит, то сегашният е съвсем реален и много влиятелен.
 
Това заяви за Frognews.bg Красимир Райдовски, шеф на пресслужбата в правителството на Виденов. Може да бъде наречен условно кръг „Голф” или „ГСР” - голф-социология-реклама. Край Сергей Станишев е председателят на голф асоциацията и рекламен магнат Красимир Гергов. Плътно до него пък е премиерският съветник Росен Карадимов, който заедно със зам. министър Чавдар Георгиев се опитаха да вкарат държавата в голяма беда, но да услужат на своите си хора. Говоря за скандалния проект държавата да подари хиляди декари земя за голф игрища, да даде пари, а от тях - само ноу-хауто и технологията за голфа. Тези хора все едно са се родили със стикове в ръце.

Към тях се числят и другите двама голф-аристократи - Кънчо Стойчев и Анрей Райчев. Не знам дали могат да играят тази аристократична игра, но със сигурност познават миризмата на голф-парите. В личния приятелски кръг на премиера е и една мила девойка, всъщност вече дама. Тя успя да прекара през своите фирми почти всичките пари по програми за обществени комуникации и стратегии на ЕС.

Не съм чувал за име на този рекламно-голф кръг, но вероятно там има и други хора. Сам по себе си Станишев е читав човек. Той не е длъжен да знае всички проблеми. Виновни са тези край него, които го заблуждават, твърди Райдовски.

Ако правителството на Станишев бе само на БСП, досега щеше да е паднало, както и това на Жан Виденов. Спаси го коалицията с НДСВ и ДПС. Макар, че дружбата с Доган рано или късно ще изиграе гибелно роля за „столетницата”.

Михаил Миков е един от най-големите гафове на Станишев. Сътвори големи бели в МВР. Не съм вярвал, че след Любо Начев, лека му пръст, може да има по-неподходящ човек за министър. Излъгал съм се, смята Красимир Райдовски.

ВСИЧКО, КОЕТО КАЗА КРАСИМИР РАЙДОВСКИ ЗА ЗАЛОЖЕНИТЕ БОМБИ ОТ ЛУКАНОВ, ЗА ОЛИГАРХИЧНИТЕ КРЪГОВЕ ОКОЛО ВЛАСТТА, ЗА МАНИПУЛАТИВНАТА СОЦИОЛОГИЯ, АГЕНТИТЕ ВЪВ ВЛАСТТА - ЧЕТЕТЕ В РУБРИКАТА „ИНТЕРВЮ”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5319 |02.07.2009 Хакнаха блога на Станишев . 59| 6451 |02.07.2009 С. Станишев: Имам лоша новина: идва коалиция ГЕРБ-сините . 24| 5720 |30.06.2009 Обзор за кабинета “Станишев” в чуждите медии . 2| 5157 |28.06.2009 С. Станишев става археолог, Ц. Цветанов лови риба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads