Реклама / Ads
0| 3854 |06.04.2022 НОВИНИ

Разбиха офиса на Георги Георгиев от „Жоси“

.
Източник: БОЕЦ, Фейсбук
Разбиха офиса на Георги Георгиев от „Жоси“ и оставиха брадва, като сициалиански знак!
 

Дни преди извънредното заседание на ВСС от 04.04.2022г. по предложението на министър Йорданова за отстраняването на главният прокурор бе разбит офиса на Георги Георгиев, бившият собственик на фирма „ЖОСИ”. Усилията на мнозинството във ВСС бяха насочени към изваждането именно на този казус – сигнала на БОЕЦ за „ЖОСИ” и разкритията от съвместното ни разследване с BIRD.BG което представи документи за прехвърлени дялове от „ЖОСИ” към бащата на Гешев!


На 31.03.2022г. към 20.30ч. две маскирани лица проникват в сградата, в която се намират офисите и архивата на Георги Цолов Георгиев. Действията им са засечени от охранителните камери. Класическа мафиотска поръчка за сплашване и натиск. Двете лица са с качулки, брадви и ясно ориентирани къде и какво да направят. Минути след взлома и проникването в сградата дъщерята на Георгиев се връща в офиса, за да вземе свои вещи и документи от офис на вторият етаж. Мутрите са вече вътре и слизат в мазето. Ако бяха се качили на вторият етаж където няма къде да се скрият то със сигурност са щели да се сблъскат с жената. Какво би се случило при контакт на двамата въоръжени с брадви мъже и дъщерята на Георгиев не искаме и да си помисляме.


След като БОЕЦ дадохме гласност на случая в студиото на Люба Кулезич и внесохме сигнали до Министерството на правосъдието и МВР към Георги Георгиев от БОЕЦ и неговият съименник, собственик на „ЖОСИ” бяха отправени брутални заплахи за убийство, за което съобщихме още тогава. Гешев и мафията задействаха целият ченгеджийско-мутренски арсенал, за да покрият и смачкат случая. След внесените сигнали на Георги Георгиев бяха повдигнати обвинения, а Гешев играе ролята на жертва. Успоредно с това ВСС правят всичко, за да не влезе този случай за разглеждане по същество.


Ключов свидетел срещу Гешев е заплашен с брадва и офиса му е разбит, а Гешев се прави на жертва и говори за намеса в работата на прокуратурата.
Във вторник 12.04. от 10.00ч. е следващото извънредно заседание на ВСС за отстраняването на Гешев! БОЕЦ ще бъдем там. Само с гражданска активност и натиск можем да спрем мафията. Гешев трябва да бъде отстранен.
Искаме справедливост а не брадви.


Гражданската битка продължава! Пред нас продължава да стои голямата цел – отстраняван на Гешев, отстраняване на ВСС, справедливост, съдебна реформа и свобода!
Споделете, единствено публичността ни осигурява някаква защита.

 

Лидерът на БОЕЦ Георги Георгиев, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4938 |04.04.2022 Георги Атанасов: Управлението на БФС е създало своя държава в държавата . 0| 3556 |04.04.2022 Петко Георгиев: Путин не може да се откаже от войната, тя е въпрос на оцеляване . 0| 3221 |02.04.2022 Разбиха група за трафик на мигранти. Сред арестуваните - и служител на МВР . 0| 8672 |31.03.2022 Георги Кадиев: Путин иска газа в рубли, защото ”Газпромбанк” ще продава по какъвто курс иска

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads