Реклама / Ads
0| 2554 |31.05.2024 НОВИНИ

Red Bull Dance Your Style 2024 се завръща в София на 16-ти юни!

.
Събитието, което възхвалява изкуството на уличните танци - Red Bull Dance Your Style се провежда за трети път в България с квалификации на 16.06 в София пред Народен Театър Иван Вазов от 19:00 ч.
 

Red Bull Dance Your Style, глобално танцово състезание, което поставя на пиедестал индивидуалността и импровизацията, се завръща триумфално в София, на 16 юни 2024 г. Любителите на "уличните танци" от цялата страна са поканени да станат свидетели и да участват в това вълнуващо събитие, което обещава да покаже на сцената едни от най-добрите танцьори и хореографи в страната.

 

.

 

Red Bull Dance Your Style е известно с уникалния си формат, в който танцьорите излизат един срещу друг в поредица от кръгове в свободен street dance стил. Музиката се пуска в момента на излизане на участниците, като никой не е подготвен предварително какво ще пусне DJ-ят. Разчита се на танцовите умения и способност за адаптация на участниците. Това, което отличава Red Bull Dance Your Style от останалите формати е, че публиката играе решаваща роля при определянето на победителя. Публиката гласува за любимия си участник във всяка битка, което прави връзката с аудиторията изключително важна.


.

 

Red Bull Dance Your Style кани неограничен брой участници от цялата страна да заемат участие в състезанието, като сe регистрират на линка. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.

 

Red Bull Dance Your Style прослушвания:

 

Дата: 16-ти юни 2024г.

 

Час: 15:00 ч.

 

Местоположение: Dance Station, НДК

 

Часове преди старта на събитието, записаните състезатели ще бъдат поканени на прослушване, където 3-ма съдии ще отсеят 16-те най-добри танцьора.

 

Red Bull Dance Your Style квалификации:

 

Дата: 16-ти юни 2024г.

 

Час: 19:00 ч.

 

Местоположение: Народен театър Иван Вазов, София

 

По време на квалификацията, 16 участника от прослушванията застават един срещу друг, като публиката решава кои трима ще спечелят място в националния финал на събитието на 21-ви юни в столицата.

 

Red Bull Dance Your Style Национален финал:

 

Дата: 21-ви юни 2024 г.

 

Час: 20:00ч.

 

Местоположение: НДК

 

Националният финал на събитието кани 13 от най-добрите хореографи и танцьори в страната да се изправят срещу 3-мата участника, спечелили по време на квалификациите. Шампионът заминава към глобалния финал на формата на 09.11 в Мумбай, Индия. Кралят / кралицата на дансинга от България ще се бори за световната титла Red Bull Dance Your Style шампион срещу най-добрите танцьори над 50 държави.

 

Основни акценти:

 

Събитието обединява различни стилове, като всеки може да избере какво да танцува. От хип-хоп до попинг, от съвременен танц до хаус - събитието ще покаже разнообразни танцови стилове, отбелязвайки богатата танцова култура в България. Позволените стилове са всички street dance стилове (hip – hop, waacking, locking, popping, voguing, house, tutting, krumping, afro dance, dancehall), с изключение на breaking.

 

Участие на публиката: Red Bull Dance Your Style е уникално събитие, в което публиката определя кой ще бъде новият национален шампион.

 

Не пропускайте шанса си да станете свидетели на невероятния талант и страст на най-добрите танцьори в България, които се борят за място на световната сцена на квалификациите на Red Bull Dance Your Style в София. Пригответе се за една незабравима нощ на танци и забавления!

 

За BUZZ Sneakers Station: За първа година водещата дестинация, събираща най-модерните световни марки от света на street облеклото - Buzz Sneakers Station се включва като партньор на Red Bull Dance Your Style България. Buzz Sneakers Station е водещ бранд в модата за кецове и улично облекло, изпълнен със страст към автентичността и креативността. С дългогодишен опит в подкрепата на млади таланти и развитието на уличната култура, Red Bull Dance Your Style и Buzz Sneakers Station обединяват сили в подкрепата на танцовата общност в страната, предоставяйки им платформа за изява, съпътствани от последни тенденции в света на street модата.

 

За Red Bull:

 

Red Bull дава крила на хората и идеите. Като една от водещите световни компании за енергийни напитки, Red Bull се ангажира да предоставя положителни и вълнуващи преживявания чрез своите продукти, култура и отговорен маркетинг. Светът на Red Bull дава крила на талантливи хора и подкрепя техните мечти и амбиции. Открийте повече на www.redbull.com.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2852 |31.05.2024 75 украинци се върнаха от руски плен, сред тях - герои от остров Змийний и Азовстал. Син видя майка си за пръв път от 2 г. /видео/ . 3| 2509 |31.05.2024 Доклад на ДАНС: Поведението на Русия генерира нарастващи заплахи за глобалната сигурност . 9| 2544 |31.05.2024 Руската православна църква прекратява съслужението с Българската църква . 0| 6571 |31.05.2024 Проф. Владимир Чуков за ФрогНюз: В Москва искат идването на Тръмп, в Техеран искат точно обратното

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads