Реклама / Ads
24| 8964 |10.10.2010 НОВИНИ

“Рулетка” предрече съдбите на политиците?

.
Цветков и Колтуклиева
Тайните от бъдещето на българския политически елит блеснаха в предаването “Рулетка” по Нова телевизия. Като в истинска рулетка те бяха завъртяни от шефката на електронния сайт “България нюз” Соня Колтуклиева, и представителя на рационалното мислене – журналистът Милен Цветков.
 

Колтуклиева демонстрира способности на номероложка и завъртя през числята съдбите на премиера Борисов, президента, Цветан Цветанов, Стефан Данаилов, Симеон Дянков, Ахмед Доган, Иван Костов. Според нея чилтата показвали категорично, че пътят на живота на премиера Борисов се контролира от седмицата. Това му давало силни ясновидски способности, а опонентите му не трябвало да го подценяват. От друга стран, за да успее Борисов трябвало да търси съмишленици и партньори, а не сам да се опитва да прави всичко. Според Колтуклиева числата на Първанов и Борисов показвали пълна несъвместимост и антагонизъм, въпреки, че непрекъснато ги спрягали, че играят заедно и имат подмолни договорки.

За Първанов числата също вещаели интересни поврати. През 2011 г. той трябвало да намери близък човек, свързан с осмицата, който да изведе и реализира дълго спрягания му политически проект. 2012 година обаче щяла да бъде отново много силна за Първанов. Очаквали го високи позиции и излизане отново на обществената сцена. Колтуклиева разкри, че съдбатата на Първанов била разкрита на 200 страници от руската екстрасенска Джуна и затова той бил напред в материала.

Следващата година обаче щяла да бъде най-силна за бившия премиер Иван Костов. Той ще прави само фундаментални неща, а за действията му ще важи поговорката: “Почукай, и ще ти се отвори”, каза номероложката.

Бойко Борисов го очакват още 6 г. във властта, но това не означавало, че ще бъде само в МС. Той ще се кандидатира за президент, но това не поставя автоматически Цветан Цветанов на премиерския пост, предрече журналистката. За вътрешния министър пък следващата година щяла да бъде трудна, с много изпитания и несигурност. Очаквали го предателства и разочарования от приятели.

Началото на залеза, това пък вещаели числата за лидера на ДПС Ахмед Доган, връхлитала го несигурност, проблеми, бил накрая на политическата си кариера.

Залез очаквал и Симеон Дянков, догодина американската му съпруга щяла да си го прибере.

Спряганият пък за кандидат на БСП за прзединет Стефан Данаилов щял да се размине с номинацията, предрече още Колтуклиева. Според нея числата били много важни и необходими за да се разберат политическите процеси и мистерии в страната.

Пълни глупости, отсече журналистът Млиен Цветков, който застъпи тезата, че рулетката трябва да се върти от рационалното мислене и обясни, че нямало нужда от шесто чувство, за да се обясни политиката.

Ако Борисов имаше екстрасенски способности, щеше да разбере, че проф. Борисова не става за здравен министър, че такъв некомуникативен човек не може да прави реформии да ги обяснява. Недостоверен според Цветков е и знакът на числата, че отношенията между Първанов и Борисов били антогонистични.

Напротив, Първанов си стоеше в президенството и никой не се сещаше за него. Появи се Борисов, започнаха закачките и престрелките, и изстреля Първанов на върха. Борисов легитимира президента в медиите и в обществото, котегорична е бившата звезда на Нова телевизя. Той все пак обаче призна, че преди година Колтуклиева му предсказала, че го очакват проблеми и те се случили.

Двамата журналисти коментираха покрай тайните на числата и проблемите от настоящия ни живот. Колтуклиева обясни, че написала един куп писма до премиера по важни теми, като заплатите на министрите, екзотичните командировки на министър Дянков до Китай с млада сътрудничка, но не получавала нито ред отговор.

Това не се важни неща, опъна се Милен Цветков. Хората питат ще имат ли достъп до здравеопазване. Здравната реформа няма нужда от пари, а от сямана на философията й, заяви безработният журналист.

Тъжното е, че в политиката на България нищо не се е променило. Сменят се политици и управляващи, но кукловодите остават едни и същи и само разкешват парите, констатира Колтуклиева.

Цветков бе категоричен, че няма нужда от инструментите на номерологията, за да се разбере политиката. Големият проблем бил, че никой не искал да се спазва общия интерес.

И без да съм порицател, от последната акция с имотите в Бояна и по курортите няма да излезне нищо. Глупаво е да се мисли, че тези хора, които са хвърлили толкова пари, няма да са си изпипали неща, пророкува Цветков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 9338 |10.10.2010 Събарят незаконни палати, списъкът при премиера . 30| 6132 |10.10.2010 Атакисти и попове вдигнаха протест срещу секта . 17| 17693 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди! . 12| 7666 |06.11.2010 Задържаха бандит при обир на банка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads