Реклама / Ads
0| 6515 |05.07.2016 НОВИНИ

Само във Фрог: Наркомани стряскат малчуганите в Двореца на децата

.
Източник: Поредният надрусан наркоман пред Двореца на децата
На 11 април тази година, по повод акцията на полицията в дискотека „Плаза”, разказах в ефира на Нова телевизия, че в София свободно се продава дрога пред деца. Споменах три места, които са публична тайна. Дворецът на децата на бул.„Александър Стамболийски” и „Константин Величков”, 30 СОУ до МОЛ-София и 18 училище до градинката на църквата„Свети Никола”.
 
Преди няколко седмици вътрешният министър Румяна Бъчварова бе попитана за моите твърдения и тя ги нарече слухове. Министърката препоръча който има информация да сезира прокуратурата.
Тази сутрин в 9,30 ч в градинката пред Двореца на децата можеше да се види следната гледка. Поредният наркоман, в случая наркоманка, след поредната доза хероин, стоеше в ступор на една пейка. Само на метри от нея играеха деца, изведени навън от техни възпитатели от Двореца на децата. През лятото срещу заплащане там гледат хлапета на работещи родители. 


Деца играят пред дрогирани наркомани 

Ако, според вътрешният министър, това е нормална гледка добре, за живеещите наоколо това не е никаква тайна и обичайна гледка. Дрогатанискокачествен хероин, се продава от жителите на махалата на ул„Татарли” цигани. От години усърдните цигани пласьори снабдяват с наркотика наркоманите, които си инжектират дозата или в градинката до Двореца на децата или зад него. Всеки може да отиде и да види посред бял ден, че зад сградата на двореца е осеяно с употребявани спринцовки. А гледката на търкалящите се по земята надрусани мъже и жени не прави впечатление на никого.
Очевидно и на полицията. Сградата на столично Трето РПУ се намира на една пряка от циганската махала „Татарли”, но това не притеснява особено пласьорите. 
Публична тайна е, че махалата от години работи за Кирил Кирилов-Киро Японеца, наркобоса, който държи западните квартали на столицата, включително „Факултета”Суходол,Филиповци и „Люлин”.
В махалата на „Татарли” са и депата с контрабандни цигари, които се пласират свободно на близкия пазар „ДимитърПетков”.
От „Татарли” вечер тръгват и проститутките, които предлагат платена любов на бул„Александър Стамболийски”.Сексуслугите се извършват в дворовете на блоковете или направо във входовете на кооперациите.
За живущите там остава само да събират употребявани презервативи.

Стефан Ташев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4401 |05.07.2016 Нинова поздрави Бъчварова и МВР: Бъдете горди, със самочувствие . 0| 4194 |05.07.2016 Атентатор самоубиец връхлетя върху полицейски участък в Индонезия . 0| 7501 |04.07.2016 Два самоубийствени атентата срещу мюсюлмански светини . 3| 9187 |02.07.2016 Арестуваха зам.-кмета на Перник заради пиянски скандал в самолет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads