Реклама / Ads
1| 6699 |08.02.2015 НОВИНИ

Секретарката на Желев: Нарекоха ме отровителка заради Желю

.
Стефка Генева
Живея без ток, топла вода, санитарни нужди. Не съм виждала топла вода. Не съм чувала за опит за покушение на Желю Желев. На някои от митингите са го нападнали, но личната му охрана го спаси. Това каза бившата секретарка на Желю Желев по НТВ Стефка Генева.
 

 Интрига на в. Континент беше, че искам да отровя Бриго Аспарухов. Когато ги осъдих, ми дадоха 200 лв. и на много малка рубрика написаха, че това не е вярно. С парите не можах да се разплатя дори с адвокатите.  Аз не варя кафе и не сервирам. Аз само посрещам гостите, обясни тя. 

 

По думите й Желев много тежко е преживял самоубийството на дъщеря си. Гробна тишина беше. Той имаше и врагове. Много благ и кротък човек. Духовно извисен. Всички неща сам пишеше, не е чакал съветник да му ги даде. Това, дето съм била отровителка беше атака срещу него. Тогава ми каза: Не се притеснявай, всичко ще излезе на яве. Журналистката Ангелина Петрова отказа да каже кой й е източника. Ахмед Доган е идвал на срещи с Желю Желев. Никога не мога да кажа какво е имало вътре в кабинета. Аз бях отвън. Желю живееше на квартира, толкова чист човек беше. Петър Берон беше много ядосан и крещеше по коридорите. Само това си спомням. Тогава казаха, че е във връзка с това, че са му извадили досието. Виждате как съм се уредила, две години мълча и седя, да не ме изхвърлят при боклукчийските кофи. Това, което се случи със сина ми е опит за убийство. Синът ми е пушил трева, но от  10 години няма нищо общо с това. Светослава Гешева, заради която загубих апартамента си, ме остави на това положение. Тя не ми е давала пари. Носила е храна, давала ми е 100-200 лв. Тя знае, че и двамата със сина ми сме болни. Получих два инсулта, в много тежко състояние. Седим заключени, без вода, без храна, на тъмно. Светослава има много апратаменти, къща.

 

В разговора се включи и самата Светослава Гешева. Тя каза : Не съм ходила в офиса от 20 дни. Като го видях на какво е заприличал, мисля, че Стефка и синът й са изсипали всички боклуци, за да покажат това. Познавам я от 23 години. През 1993 г. нямаше пари да плати апартамент от военните и й дадох. Синът й до ден днешен е зависим. Преди 10 години по нейна молба заложи апартамент на „Славаняска“ 6 , за да не го продаде синът й. От 18 г. Стефка не е работила, страда от алкохолизъм. Синът й 50-60 хиляди евра ги профука. От 18 години обувам и обличам Стефка. Стефка няма никакви доходи, непрекъснато иска заеми, които не връща. Стека не живее две години без ток и вода, а през лятото живее на първа линия на морето в Созопол, обясни жената.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5799 |30.01.2015 Желев: Най-голямата ни грешка- не осъдихме Т. Живков и ЦК на БКП . 48| 5634 |23.08.2014 Ж.Желев: За някои комунизмът още е светъл лъч . 22| 5690 |26.07.2014 Желю Желев:Никога не бих нарекъл Иван Костов приятел . 8| 5799 |11.03.2014 Евгений Желев: БСП не ни е враг, а опонент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads