Реклама / Ads
25| 5030 |22.12.2009 НОВИНИ

А. Семов: Най-фашисткият закон след 9.09. ще се гласува днес

.
Атанас Семов
Нацията се разпада демографски и образователно, междуфирмената задлъжнялост е 100 млд, а обществото се занимава с жълта злободневна простотия, каза членът на РЗС.
 

Нелепо е, че обществото отдава толкова голямо значение на приказки, подхвърляни от различни лица, обяви по НТВ Атанас Семов от РЗС. Алексей Петров не диктува дневния ред на партията, ако питате дали я е финансирал, аз не съм видял подобни симптоми, врече се Семов. Според него власттта била силно притеснена от процесите, днес предстои едно много сериозно гласуване за най-фашисткия закон от 9 септември насам - закон за една тотална полицейска централизация на властта в ръцете на едно лице. Този закон ще бъде приет с гласовете на две формации - ГЕРБ и "Атака". Това е смущаващо, както и стилът на пренебрежение на демокрацията.

РЗС става дясно консервативна опозиция и е наясно с ударите, които ще понесе, каза Атанас Семов. Защо да придаваме неестествена значимост на съперничеството между двама души и да се занимаваме кой кога е кихнал по тенискортовете, попита той.

Що за стратегически приоритети има правителството днес, когато нацията се разпада демографски и образователно, добави въпрос Семов. Трябва да се направи добра реформа, а не просто защото някой искал да я прави. Междуфирмената задлъжнялост е 100 милиарда, а ние се занимаваме с жълта злободневна простотия и политически еднодневки. Хората нямат причина да излизат от вкъщи, не само заради непочистените улици, но и защото пенсиите и заплатите им стигат до 10-12-ия ден, обобщи Семов. Краят на кризата ще се отложи, а краят на камшика пляска най-силно, прогнозира той. Българинът излиза на улицата, когато не му е останало нищо друго и вече е готов да си пролее кръвта, обясни политикът. Хамстера не ми е давал пари, но трябва като общество тези теми да ги изчерпваме по-бързо, завърши той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5323 |19.12.2009 Депутати искат промяна в изборното законодателство . 5| 4852 |19.12.2009 РЗС бойкотира обсъждане на промени в избирателните закони . 0| 4412 |16.12.2009 Ще гледат изменения в Закона за отпадъците . 3| 7039 |09.12.2009 Пламен Галев: Нямам незаконно дете!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads