Реклама / Ads
36| 6079 |13.09.2011 НОВИНИ

Ат. Семов пак се изхвърли, щял да сваля Б. Борисов

.
Атанас Семов
Номинацията на Поля Станчева за вице пък предизвикала земетресение в редиците на ГЕРБ, установи кандидатът за президент на РЗС.
 

Хората в столична община не успяха да променят модела "Софиянски- Николов", напротив те го мултиплицираха, обяви по БТВ общинският съветник Поля Станчева, която стана кандидат за вицепрезидент от РЗС, след като беше избрана за общински съветник от ГЕРБ.

Не ми беше лесно да взема това решение, но в последните години наистина бях опозиция, която никой не искаше да чуе в ОС, коментира тя причините, поради които се отказва от ГЕРБ и преминава в РЗС. През 2008 година не се махнах от общината, защото не исках да разочаровам избирателите си, обясни тя.

Поля Станчева заяви, че е била премахната от поста на председател на комисията за конфликт на интереси, след като дала за обсъждане доклад, разглеждащ имота на секретаря на кабинета на Стефан Софиянски. Този спор течеше повече от 10 години, така че предложих доклада да бъде даден на прокурор, но въпросът даже не беше предложен за гласуване, заяви Поля Станчева. Според нея в столичната община няма воля да се променят нещата.

Съжалявам, че Цветанов говори за нечисти намерения, аз нямам такива. Никога нямаше да отида в ГЕРБ, ако знаех, че там се вземат решения от хора като Цветан Цветанов и Андрей Иванов, заяви още Станчева. Проблемът на ГЕРБ е полицейщината, Държавна сигурност, всичко, което кара ГЕРБ да върви назад.

Според кандидата за президент на РЗС Атанас Семов номинацията на Поля Станчева е предизвикала земетресение в редиците на ГЕРБ. Освен това той призова кмета на София Йорданка Фандъкова да излезе и да каже дали подкрепя хора като Андрей Иванов. Големият проблем в България е да се променят правилата, а не лицата в политиката. Дори сегашната Конституция дава на президента сериозни възможности за действия, убеден е Атанас Семов. Ако ме изберат за президент, ще свикам Велико народно събрание и ще направя така, че да бъде свален Бойко Борисов, закани се Семов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 6495 |01.08.2011 Ат. Семов плюе по Р. Плевнелиев като кандидат-президен на ГЕРБ . 16| 4887 |17.07.2011 Да заприличаме на французи, поиска А. Семов . 19| 5291 |20.06.2011 А. Семов: Аз съм дисциплиниран ум . 17| 5916 |19.06.2011 Яне праща Семов в битката за "Дондуков" 2

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads