Реклама / Ads
49| 6505 |01.08.2011 НОВИНИ

Ат. Семов плюе по Р. Плевнелиев като кандидат-президен на ГЕРБ

.
Росен Плевнелиев е усмихнатото лице на корупцията. Така нарече министърът кандидатът за президент на РЗС Атанас Семов. Той заяви още, че Плевнелиев щял да е избраника на ГЕРБ за "Дондуков" 2.
 

Тези оплювки по адрес на най-рейтинговия министър Семов изрече при подаването на документите на партията на Яне Янев в ЦИК за местните избори.

По думите на Семов МРРБ било "знаковото корупционно министерство в правителството на Бойко Борисов", а Плевнелиев - образът на "усмихната корупция".

За нас е голяма опасността да се окаже, че г-н Плевнелиев е новият Софиянски - усмихнатото лице на корупцията в правителството на ГЕРБ, подчерта Семов, който засега е с най-мижаво доверие от кандидатите за мястото на Георги Първанов. В изследването на Медиана от миналата седмица той е дори с по-малко одобрение от задкулисният патрон на РЗС Алексей Петров-Трактора, което при всички случеи е знаково постижение.

В РЗС имали "неопровержими данни" за участието на Плевнелиев. Имало "огромни доказателства" за много големи суми пари, налети в МРРБ, за да се прави пиар на министъра за президентските избори. Инструмент за това са магистралите и пътищата, допълни Семов. Дори пътища в проект се обявявали за готови, рече Семов, но не посочи такива.

Определяме като гузно мълчанието на ГЕРБ по отношение на техния кандидат, каза още Семов и добави: „Иска ни се да освободим ГЕРБ от напрежението, на което очевидно са подложени - хем да имат определен кандидат, хем да не смеят да го обявят по определени причини, допълни Атанас Семов.

Семов обаче не обели и дума за това откъде РЗС е намерило толкова пари, че да нашари страната с билбордове с неговата неотразима физиономия. В Софийския университет, където Семов все още е преподавател, се шегуват, че сигурно колегата им е спечелил пари от екскурзиите, които организира на студенти до Брюксел под формата на запознаване с европейското законодателство.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 5832 |21.07.2011 Плевнелиев учи Станишев как се строят магистрали, законно . 16| 4902 |17.07.2011 Да заприличаме на французи, поиска А. Семов . 48| 4957 |27.06.2011 Паси и Стоянов? - Невъзможно; Цветанов и Плевнелиев? - Всичко е възможно! . 7| 4762 |26.06.2011 Плевнелиев: За 2 г. ще обновим 3100 км пътища

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads